Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη Σπύρου Σκιαδαρέση στα Τσιγγάνικα της Κάτω Αχαϊας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το απόγευμα της Δευτέρας , στο πλαίσιο των συνεχών περιοδειών μου στον Νομό Αχαΐας, βρέθηκα στη Δυτική Αχαΐα και συγκεκριμένα στην συνοικία των αδελφών μας τσιγγάνων.
📍 Βρέθηκα στη πλατεία της συνοικίας και είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί τους, να πιούμε τον καφέ μας και να αφουγκραστώ τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.
👉 Στη συνέχεια με υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Σύλλογος Κάτω Αχαΐας ο Άγιος Ταξιάρχης κ. Γεωργογιάννης Δημήτρης, πλαισιούμενος από μεγάλη συντροφιά κατοίκων της συνοικίας των τσιγγάνων.
👉 Στον Πρόεδρο προσέφερα μια εικόνα του Αγίου Ανδρέου, Άγιο τον οποίο οι τσιγγάνοι ευλαβούνται ιδιαιτέρως.
📍 Ο Πρόεδρος και οι παριστάμενοι, μου εξέφρασαν προτάσεις για την αναβάθμιση της συνοικίας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
👉 Στη συζήτηση παρόντες ήταν και πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί παράγοντες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, κάνοντας όλοι μαζί μια γόνιμη συζήτηση, για πάνω από δύο ώρες.
👍 Ανανεώσαμε το ραντεβού μας σύντομα, προκειμένου να επισκεφθούμε μαζί, όλη την συνοικία και να ακούσουμε κάθε πολίτη αυτής.
📌 Οι τσιγγάνοι είναι συνάνθρωποί μας και θέλουν την αγάπη μας και την αγκαλιά μας!
👏 Συγχαίρω το Δ.Σ. του Συλλόγου για τις δράσεις του, υποσχόμενος ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για την επίτευξη των στόχων του!
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, όρθια άτομα και άτομα που κάθονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και όρθια άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που κάθονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, όρθια άτομα, άτομα που κάθονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος


Ροή ειδήσεων

Advertisement