Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Η σφαγέας του Νάσβιλ «βίωνε απόρριψη» από τους γονείς της επειδή ήταν γκέι και ήθελε να αλλάξει φύλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ένοπλη που αιματοκύλησε το πρωτοβάθμιο σχολείο στο Νάσβιλ του Τενεσί αντιμετώπιζε προβλήματα με τους γονείς της, που ήταν ευλαβείς χριστιανοί, επειδή «δεν μπορούσαν να αποδεχτούν» το γεγονός ότι ήταν γκέι και ήθελε να αλλάξει φύλο, αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η 61χρονη μητέρα της Όντρεϊ Χέιλ, που ασκούσε διοικητικά καθήκοντα στην τοπική εκκλησία, και ο 64χρονος σύζυγός της, δεν επέτρεπαν στην κόρη τους – η οποία είχε ξεκινήσει πρόσφατα να χρησιμοποιεί το όνομα «Έιντεν» και να χρησιμοποιεί αρσενικές αντωνυμίες – να ντύνεται σαν άνδρας στο σπίτι τους.

Όπως εξήγησε μια πηγή από τον κύκλο της οικογένειας, η 28χρονη μοναχική γυναίκα φορούσε γυναικεία ρούχα όταν βρισκόταν στο σπίτι των δικών της και άλλαζε μόνο όταν έφευγε από αυτό. «Βλέπεις μόνο αυτό που θέλεις να δεις. Η θρησκεία τους δεν τους επέτρεπε να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία. Στο σπίτι ήταν η Όντρει, αλλά όταν έφευγε άλλαζε ρούχα. Το γνώριζαν, απλώς δεν το αποδέχονταν», προσθέτει η ανώνυμη πηγή της εφημερίδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement