Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Πήγαν να λιντσάρουν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή που δικάζεται για ασέλγεια ανηλίκου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ στο πανελλήνιο είχε προκαλέσει η είδηση πως ένας 29χρονος ποδοσφαιριστής ασελγούσε σε ένα αγοράκι μόλις 4 χρονώνΜάλιστα, στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται και η μητέρα του ποδοσφαιριστή, που είχε αναλάβει να προσέχει το παιδί.

Σήμερα ξεκίνησε η δίκη, στο στρατοδικείο Ιωαννίνων, κεκλεισμένων των θυρών. Κατά τη μεταγωγή του στο στρατοδικείο, εξοργισμένοι συγγενείς του ανήλικου παιδιού τον αποδοκίμασαν και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι ασελγούσε στο παιδί από την 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Μαΐου 2021. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μέσα από τις ζωγραφιές του τετράχρονου.

Το χρονικό της υπόθεσης

H Σοφία Μπεκατώρου είχε φέρει την υπόθεση στο «φως» στις αρχές του έτους.

«Όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο τεσσάρων ετών αγοράκι» διάβασε η Σοφία Μπεκατώρου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #MeNow_MeToo, κατά της σεξουαλικής βίας στην Ελλάδα.

Το παιδάκι, όπως αναφέρει το Mega, αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε με μια ζωγραφιά. Τότε οι γονείς απευθύνθηκαν σε ψυχολόγο αλλά και στις Αρχές και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement