Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Εκλογές 2023: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες

Δημοσιεύθηκε

στις

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη για το οποίο ο Κώστας Καραμανλής ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και δήλωσε παραίτηση από υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, πολύ μελάνι χύθηκε για το ποιες είναι οι προθέσεις του σχετικά με τις εκλογές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κώστας Καραμανλής φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να είναι υποψήφιος στις Σέρρεςεπιλέγοντας να κριθεί από τους πολίτες που τον εξέλεξαν βουλευτή. Όλο αυτό το διάστημα δε, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου και οι ανακοινώσεις εκτιμάται ότι θα γίνουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον ALPHA είχε πει ότι το ζήτημα των ψηφοδελτίων θα το συζητούσε με τον Κώστα Καραμανλή «όταν έρθει η ώρα».

«Αμέσως μετά την τραγωδία των Τεμπών, όταν βρεθήκαμε μαζί, έθεσε στη διάθεσή μου, όχι απλά έθεσε στη διάθεσή μου την παραίτησή του με τον τυπικό, ξέρετε, τρόπο -παραιτήθηκε. Αμέσως, και αυτό τον τιμά. Θα μου πείτε ”αυτονόητο”; Ναι. Αλλά πόσες φορές το έχουμε δει; Ας το αναγνωρίσουμε τουλάχιστον αυτό. Και βέβαια ο κ. Καραμανλής πήγε χθες στη Βουλή, μίλησε, παρουσίασε την άποψή του θεσμικά ως όφειλε. Θα κριθεί κι αυτό. Τώρα το ζήτημα των ψηφοδελτίων επιτρέψτε μου να το συζητήσω μαζί του, όταν έρθει η ώρα» είχε υποστηρίξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα «κλείσουν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε ολόκληρη τη χώρα. Απομένουν ακόμα 20 κενές θέσεις και αναμένονται οι ανακοινώσεις των υποψηφίων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement