Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βρήκαν 500 ευρώ και δεν τα παρέδωσαν-Έξι νεαρά άτομα οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στην Ασφάλεια με την κατηγορία της υπεξαίρεσης

 Έκρυψαν τα χρήματα στα παπούτσια και τις κάλτσες τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Πήγε σε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων, «τράβηξε» από τον λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, αλλά για κακή του τύχη, του έπεσαν τα χρήματα στη μέση του δρόμου!

Ο λόγος για μεσήλικα Πατρινό, ο οποίος μετέβη σε πολυκατάστημα στη συμβολή της Ακτής Δυμαίων με την Ανθείας, έκανε ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ αλλά λίγα λεπτά αργότερα, αντιλήφθηκε ότι τα είχε χάσει καθώς του έπεσαν στο δρόμο.

Άμεσα ξεκίνησε να αναζητά το χρηματικό ποσό και για καλή του τύχη, πολίτης του είπε ότι είδε ομάδα έξι νεαρών να κινούνται ύποπτα κοντά στο σημείο που υπάρχει το ΑΤΜ.

Ο Πατρινός ειδοποίησε την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν αρχικά έναν από τους ύποπτους νεαρούς.

Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν μέρος του χρηματικού ποσού στο παπούτσι του!

Μετά από λίγο οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Νότιο Πάρκο κι άλλους νεαρούς που φέρεται να συμμετείχαν στην υπεξαίρεση καθώς βρήκαν τα χρήματα στο δρόμο αλλά δεν τα παρέδωσαν. Μάλιστα, κάποιοι φρόντισαν να κρύψουν τα κλοπιμαία στις κάλτσες τους για να μην κινήσουν υποψίες!

Πρόκειται για ομάδα νεαρών, ηλικίας από 16 έως 20 ετών, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό. Ο παθών ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την άμεση και κυρίως αποτελεσματική κινητοποίησή τους καθώς σε δύσκολες εποχές που ζούμε το χρηματικό ποσό που έχασε δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητο.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement