Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Παραμονή των συμβασιούχων και μετατροπή των συμβάσεων σε ΙΔΑΧ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), με ανακοίνωση της, δηλώνει ότι στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου καθώς και των υπολοίπων Συλλόγων των Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης και τον αγώνα που δίνουν για την παραμονή στην εργασία των συναδέλφων με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) και τη μετατροπή των συμβάσεων τους σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.).

Η Ομοσπονδία, στην ανακοίνωση της, σημειώνει ότι στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου Κρήτης καθώς και των υπολοίπων Συλλόγων των Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου για ενίσχυση του προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που με ευθύνη της κυβέρνησης απαξιώνονται και εγκαταλείπονται συστηματικά.

Η παραμονή των εργαζομένων που απασχολούνται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις είναι επίσης επιβεβλημένη, όπως και οι προσλήψεις νέου μόνιμου προσωπικού, για την κάλυψη των κενών στους Δήμους σε όλη τη χώρα.
www.aftodioikisi.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement