Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πρόταση – βόμβα για Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα λιμνάζοντα ύδατα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έρχεται να ταράξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων, φέρνοντας στο προσκήνιο το αίτημα που έχει εκφραστεί κατά καιρούς και από πολλές πλευρές: η γεωγραφική ενότητα της Πελοποννήσου να αποτελέσει και ενιαία διοικητική οντότητα.

Αυτό θα είναι και το θέμα της συνέλευσης του έτους 2023 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Πελοποννησίων, που συνεδριάζει στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο του Πύργου το Σάββατο 1η Απριλίου, μισή ώρα μετά τις 8 το απόγευμα.

«Είναι δυνατόν το ελαιόλαδο της Καλαμάτας να είναι Πελοποννήσου και το ελαιόλαδο της Ηλείας να χαρακτηρίζεται Δυτικής Ελλάδας;», διερωτήθηκε αφοπλιστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πεθαίνος,  Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνουν αποφάσεις. Βάζουν το θέμα προς συζήτηση και ζύμωση με την κοινωνία αλλά και εκείνους που διαμορφώνουν πολιτικές. Μάλιστα ο κ. Πεθαίνος, προχωρώντας το ζήτημα ένα βήμα πιο κάτω, είπε  ότι η Ολυμπία βρίσκεται στην Πελοπόννησο και όχι στη Δυτική Ελλάδα.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement