Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Καρτέλ κοκαΐνης στη Λάρισα: Στη φυλακή ο οδηγός delivery – Αναστάτωση στους κύκλους των πελατών

Δημοσιεύθηκε

στις

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν χθες Παρασκευή μετά την απολογία τους στην Ανακρίτρια, οι δύο συλληφθέντες για διακίνηση κοκαΐνης στη Λάρισα.

Πρόκειται για έναν 32χρονο υπήκοο Αλβανίας που φέρεται να είναι ο άνθρωπος που ήλεγχε τη διακίνηση κοκαΐνης στο Κέντρο της Λάρισας και καθώς και ένας Λαρισαίος οδηγός ταξί ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε ρόλο διανομέα και «εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα» διακινούσε την κοκαΐνη αντί χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος Αλβανός είχε αναπτύξει ένα ευρύ κύκλο πελατών στη Λάρισα.

Ανάστατοι οι… πελάτες
Μάλιστα στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και άλλα 15 άτομα εκ των οποίων τα 12 έχουν ταυτοποιηθεί και φέρεται να ανήκουν στο πελατολόγιο του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατεί αναστάτωση στους κύκλους των χρηστών για τον φόβο ταυτοποιήσης και άλλων πελατών.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του Λαρισαίου βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης, ενώ στο σπίτι του 32χρονου αλλοδαπού, που βρισκόταν στη χώρα μας χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής, βρέθηκαν 153 περιτυλίγματα με κοκαΐνη.

Επίσης ο σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισε μισό κιλό κοκαΐνης σε 5 νάιλον συσκευασίες που έκρυβε ο 32χρονος σε έπιπλο.

Συνολικά κατασχέθηκαν περισσότερα από 600 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «ο αλλοδαπός συλληφθείς προμήθευε με ποσότητες κοκαΐνης τον ημεδαπό, επίσης συλληφθέντα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, διακινούσε με το Δ.Χ.Ε. αυτ τοκίνητό του, προσυμφωνημένες ποσότητες κοκαΐνης στους λοιπούς καιτηγορουμένους, ενώ επιπλέον, άλλοι δύο δράστες εκ των κατηγορουμένων διακίνησαν κοκαΐνη που προμηθεύτηκαν από τον ημεδαπό συλληφθέντα, σε έτερους χρήστες».

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement