Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παραμένει ζωντανή! – Αύριο (14:45) κόντρα στην Επισκοπή με απουσίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξόφλησε και τις υπόλοιπες προσφυγές και παίρνει πίσω τους εννιά βαθμούς που τις αφαιρέθηκαν

 

Είμαστε ακόμα ζωντανοί… αναφέρει το γνωστό τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και πάει «γάντι» στην Παναχαϊκή καθώς η διοίκηση στο παρά ένα εξόφλησε και τις υπόλοιπες τρεις προσφυγές των Μπρους, Παπαδόπουλου και Πάνου.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής στη εκπνοή κατάφερε και ξεχρέωσε τους τρεις πρώην κοκκινόμαυρους και θα τις επιστρέφουν οι εννιά βαθμοί ωστόσο ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς καθώς έρχονται κι άλλες πληρωμές.

Όλοι φυσικά εύχονται η κοκκινόμαυρη διοίκηση στο τέλος να τα καταφέρει και να παραμείνει επιτέλους η ιστορική ομάδα καθαρή από χρέη που την ταλαιπωρούν από τις προηγούμενες διοικήσεις. Γι’ αυτό άλλωστε στις ανακοινώσεις της ομάδας πάντα στο τέλος αναφέρει: «προέρχονται από τις προηγούμενες ΠΑΕ».

Παράλληλα η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα (3/4) στις 6 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου με τους αθλητικούς συντάκτες να θέτουν τις ερωτήσεις τους στον επικεφαλής Πέτρο Σταθάκη.

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για το Ρέθυμνο προχώρησε σε δηλώσεις για τον αυριανό αντίπαλο που δεν είναι άλλος από την Επισκοπή. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με μία ομάδα η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Μία ομάδα όμως, που δίνει μάχη για τη σωτηρία της κι αν παρατηρήσουμε και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μάλιστα και δύο συνεχόμενες νίκες. Μία νίκη με την ΑΕΚ Β κι άλλη μία με τον Ηρόδοτο, οπότε βρίσκεται σε μία ανοδική πορεία. Συνυπολογίστε δε ότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπαιξαν ούτε με τον Ολυμπιακό Β διότι το παιχνίδι αναβλήθηκε. Άρα είναι σαφές ότι αυτή την Κυριακή (02/04) θα παίξουν ξεκούραστοι.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε τα δικά μας αγωνιστικά προβλήματα. Μαζί με την απουσία του Κωνσταντακόπουλου και του Τοπάλ, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την απουσία του Ρουγκάλα ο οποίος έχει ίωση αλλά και του Κάρλος καθώς και του Ζυγκερίδη, όλοι τους πολύ σημαντικοί για την ομάδα μας. Πρέπει να απευθύνω στην διοργανώτρια αρχή που καθορίζει τα παιχνίδια να έχει μεγαλύτερη προσοχή όταν βγάζει το πρόγραμμα.

Εμείς θα παίξουμε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες και με δύο ταξίδια στο πρόγραμμα, με το ένα εκ των οποίων μάλιστα πολύ μακρινό στην Κρήτη, ενώ κάποιοι άλλοι θα είναι ξεκούραστοι. Έτσι εκείνοι είναι φυσιολογικό να έχουν περισσότερη αντοχή και ενέργεια από εμάς. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό είναι πολύ σημαντικό». Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Αυτό δεν είναι δικαιολογία για εμάς που θα παίξουμε δηλαδή σε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε παρά την μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία που θα έχουμε».

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ

Αναχώρησε η αποστολή της Παναχαϊκής χθες με το πλοίο με προορισμό το Ηράκλειο και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Ρέθυμνο καθώς αύριο αντιμετωπίζει την ομάδα της Επισκοπής για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Η Παναχαϊκή πηγαίνει λαβωμένη καθώς την αποστολή δεν ακολούθησαν οι δύο τιμωρημένοι και από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας, Κωνσταντακόπουλος και Τοπάλ. Στην Πάτρα έμειναν και οι τραυματίες Κάρλος, Ζυγκερίδης αλλά και ο Ρουγκάλας που ταλαιπωρείται από ίωση.

 

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1-0

«Χρυσός» ο Κυνηγόπουλος

Η Καλλιθέα έκανε το καθήκον της κόντρα στην Προοδευτική, καθώς επικράτησε με 1-0 στο «Ελ Πάσο» και παρέμεινε στο κατόπι της πρωτοπόρου Κηφισιάς στον Β’ όμιλο της Super League 2 για την 17η αγωνιστική στροφή.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Γιώργου Σίμου πέτυχε ο Κυνηγόπουλος στο 23ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης είχε ευκαιρία να σκοράρει, αλλά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 14’ από τα αριστερά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

 

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΦΟΥΣΤΑΝΑΣ

Ο Φουστανάς από τον Σύνδεσμο της Μακεδονίας θα διευθύνει το παιχνίδι της Επισκοπής με την Παναχαϊκή. Βοηθοί του θα είναι οι Παγουρτζής και Κορώνας από τον σύνδεσμο Πειραιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές

ΣΗΜΕΡΑ (14:45)

Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β, Ρηγόπουλος (Ηλείας)

Ηλιούπολη-ΑΕΚ Β, Στεργιώτης (Αθηνών)

ΑΥΡΙΟ (14:45)

ΠΑΟ Ρουφ-ΟΦΙ, Χουλιάρας (Εύβοιας)

Απόλλων Σμύρνης-Ηρόδοτος, Κουκουλάς (Λέσβου)

Επισκοπή-Παναχαϊκή, Φουστανάς (Μακεδονίας)

 ΔΕΥΤΕΡΑ (3/4- 15:15)

Αιγάλεω-Κηφισιά, Τσετσίλας (Γρεβενών)

Ρεπό: Χανιά.

 

Γλυτώνουν τη διαιτησία

Μια σημαντική εξέλιξη για την Super League 2 καθώς έρχεται οικονομική ενίσχυση και μείωση των εξόδων που είχε προαναγγείλει η διοργανώτρια αρχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, η FIFA άναψε πράσινο φως για την καταβολή 800.000 ευρώ για την «επαγγελματικοποίηση» των διαιτητών της SL2.

Αυτό σημαίνει ότι από τη 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου τα χρήματα αυτά θα πάνε στη διαιτησία και οι ομάδες δεν θα έχουν επιβάρυνση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου στα γραφεία της FIFA ζητήθηκε και έγινε δεκτή η καταβολή ποσού 800.000€ για την «Επαγγελματικοποίηση» των διαιτητών της SL2. Η σχετική διαδικασία για την υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος έχει ήδη αρχίσει».

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement