Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ιουλία Καραπατάκη live στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η χαμογελαστή και γεμάτη θετική ενέργεια Ιουλία Καραπατάκη, μετά τις sold εμφανίσεις της τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, έρχεται αύριο στις 22.00 στην Πάτρα, στο Royal. Μαζί με την κιθάρα και την καταπληκτική της μπάντα, υπόσχεται να μας παρασύρει με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τα έχουμε συνδέσει με ξεχωριστές αναμνήσεις!

Το πρόγραμμα που έχει επιλέξει – με σεβασμό, πολλή αγάπη και μεράκι – δείχνει τον τρόπο που επικοινωνεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα της. Θα ακούσουμε διασκευές, παραδοσιακά, έντεχνα και παλιά λαϊκά τραγούδια, ενώ δείγμα της νέας της δουλειάς είναι το χιλιοτραγουδισμένο «Της μνήμης το μαχαίρι» σε στίχους Δημήτρη Μπάκουλη και μουσική Άγη Παπαπαναγιώτου.

Μαζί της: Άγης Παπαπαναγιώτου: κιθάρες, μπουζούκι, φωνή, Καλογιάννης Βεράνης: βιολί, τρομπέτα, φωνή, Άρης Κονιδάρης: πλήκτρα, Μιχάλης Δάρμας: κοντραμπάσο, Κώστας Σπυράτος: τύμπανα, Μανώλης Κουταλίδης: ηχοληψία.

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, Discover bookstore, Γωνιά του βιβλίου, Τρανζίστορ, Το Θρανίο. Πληροφοριες-κρατήσεις πάσων: 6972 807170

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement