Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την παρουσίαση τoυ νέου του βιβλίου με τίτλο «Καλντερίμι» που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός, θα έρθει στην Πάτρα ο γνωστός και αγαπητός Ηπειρώτης στην καταγωγή συγγραφέας, Γιάννης Καλπούζος.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Καλπούζος θα έρθει στην Πάτρα καλεσμένος του βιβλιοπωλείου της οικογένειας Παπαχρίστου «Η Γωνιά του Βιβλίου» την ερχόμενη Πέμπτη 6 Απριλίου στη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς, στην οδό Κορίνθου 241 πλησίον της Κολοκοτρώνη. Ώρα έναρξης της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου στις 20.00.

 

Ο Γιάννης Καλπούζος θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας κατά του covid 19.

Στο μεταξύ μία μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 7.30 μ.μ. το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Σκέψη (Κλεομένους Οικονόμου 7), στο Αίγιο.

Πρόκειται για ένα ιστορικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη από τα τέλη του 19ου αιώνα έως τις δύο πρώτες δεκαετίες του 20ου.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement