Connect with us

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος άφησε σημείωμα που γράφει γιατί σκότωσε την 71χρονη μητέρα του

Published

on

Ενα όπλο και σημείωμα βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι που διέμενε ο 34χρονος μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του την οποία σκότωσε με καραμπίνα σοκάροντας την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Οι Αρχές εξετάζουν αν το όπλο το οποίο βρέθηκε σχετίζεται με την δολοφονία της ηλικιωμένης.

Επίσης, όπως αναφέρει το thestival.gr, οι αστυνομικοί στο σπίτι του 34χρονου βρήκαν σημείωμα στο οποίο φέρεται να ομολογεί την πράξη του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο σήμερα το πρωί σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, πλησίον των κοιμητηρίων.Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του 34χρονου

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον 34χρονο μητροκτόνο ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης της δολοφονίας της 71χρονης μητέρας του στην Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, έγινε έφοδος στο σπίτι του 34χρονου αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση καθώς ο 34χρονος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο στο όνομά του και έτσι βρήκαν το σπίτι του.

Από την πρώτη στιγμή, τα στοιχεία έδειχναν ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Ο ιατροδικαστής, που έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε ότι το θύμα δέχτηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι από καραμπίνα.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και κλιμάκιο του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών, οι οποίοι έκαναν «φύλλο και φτερό» το λευκό αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα. Το όχημα, που ήταν νοικιασμένο, βρέθηκε πίσω από το κτίριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία.

Αμέσως μετά την πρώτη αυτοψία, γερανός της αστυνομίας σήκωσε το όχημα προκειμένου να το μεταφέρει στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα.

«Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

Στο σημείωμα που φέρεται να εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι αναφέρθηκε και ο αστυνομικός συντάκτης του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αναγράφει τα αίτια της επίθεσης και τονίζει πως δεν ήθελε να της φέρει θανάσιμο τραυματισμό.

«Αναφέρει πως προχώρησε σε αυτή την πράξη γιατί και η μητέρα του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Είχαν χάσει στενά τους συγγενικά πρόσωπα και ο ίδιος αναλύει το λόγο που προχώρησε σε αυτή την εγκληματική ενέργεια. Οι αστυνομικοί αναλύουν το σημείωμα και το προφίλ του θύματος και του δράστη και φοβούνται μήπως προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Αυτό το σημείωμα είναι οδηγός των ερευνών της αστυνομίας για το τι όπλισε το χέρι του δράστη» ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement