Ελλάδα
Ιάσ. Φωτήλας: «Θα είμαι σύμμαχος στην ανάπτυξη του Καραμανδανείου»
Ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το νοσοκομείο και είχε συνάντηση συνεργασίας με τη διοικήτρια του Ασπασία Ρηγοπούλου
Δημοσιεύθηκε
8 μήνες πρνστις
Την υπόσχεση ότι θα είναι σύμμαχος στην περαιτέρω στήριξη και ανάπτυξη του Καραμανδανείου, έδωσε ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας κατά την επίσκεψη του στο παιδιατρικό νοσοκομείο, όπου συναντήθηκε με τη νέα διοικήτρια του Ασπασία Ρηγοπούλου, καθώς επίσης και με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του.
Αρχικά, ο Ιάσονας Φωτήλας αρχικά στη νέα διοικήτρια «καλή επιτυχία» στο δύσκολο έργο της και ξεκαθάρισε ότι για ακόμα μία φορά θα σταθεί στο πλάι του νοσοκομείου και τις ανάγκες του. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν όλο τον προηγούμενο καιρό σε συνεργασία με όλο το προσωπικό του Καραμανδανείου, για την περαιτέρω στελέχωσή του και την αναβάθμισή του, γεγονός που αργότερα δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε σαφές. Δεδομένου ότι το Καραμανδάνειο είναι το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο στη Δυτική Ελλάδα, ο Ιάσονας Φωτήλας κατέστησε σαφές ότι οφείλουμε με κάθε μέσο να το στηρίξουμε, καθώς έχει ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, με ανθρώπινο πάνω από όλα πρόσωπο. «Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι σύμμαχος», υπογράμμισε.
Από την πλευρά της, η Ασπασία Ρηγοπούλου ενημέρωσε τον Ιάσονα Φωτήλα για το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στο παιδιατρικό νοσοκομείο, με νέες τεχνολογίες και μεθόδους αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχει με το προσωπικό του.
Αμφότεροι, συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή για την προώθηση θεμάτων του Καραμανδανείου.
Σχετικά θέματα
Γ. Ντάτσικα: Διέκοψε την απόσπασή της από το γραφείο του Ι. Φωτήλα
Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου-« Το Πολυτεχνείο ζει »
Με τη νέα Γραμματεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ο Ιάσων Φωτήλας
Ιάσων Φωτήλας: “Διακριτή μεταχείριση σε βάρος των Αχαΐών καταστηματαρχών”
Κορωνοϊός: τελευταία δοκιμασία πριν το ξέφωτο»-Του Ιάσονα Φωτήλα*