Connect with us

Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο έβαλαν οι γονείς της Καρολάιν

Published

on

Πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο έβαλαν οι γονείς της Καρολάιν, καθώς μετά τη δολοφονία της από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έφυγαν οριστικά από το νησί.

Η μητέρα της Καρολάιν μαζί με τη μικρή Λυδία μένουν εδώ και καιρό στις Φιλιππίνες, ενώ από το νησί φεύγει και ο πατέρας της. Το πατρικό της Καρολάιν στο νησί πωλείται, σύμφωνα με πληροφορίες έναντι 500.000 ευρώ.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και δείχνουν για πρώτη φορά το εσωτερικό του, την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια που κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκέπτονταν οικογενειακώς το νησί.

alonnisos___1_

Σημειώνεται ότι ο Ντέιβιντ Κράουτς μετά τη μετεγκατάσταση της μικρής Λυδίας με την γιαγιά της, Σουζάνα στις Φιλιππίνες, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Αλόννησο έπειτα από 25 χρόνια που έμενε στο νησί.

Ο πατέρας της Καρολάιν ο οποίος έμεινε μόνος και αντιμετωπίζοντας σοβαρά κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 θα πάει είτε σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Αθήνα ή θα μετακομίσει κι εκείνος στις Φιλιππίνες.

alonnisos___4_

«Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει», είχε πει ο Ντέιβιντ Κράουτς.

alonnisos___3_

Σημειώνεται ότι ο συζυγοκτόνος αναμένεται να σταθεί απέναντι από τους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου στα τέλη Απριλίου καθώς η δίκη σε δεύτερο βαθμό έχει διακοπεί για τις 24 Απριλίου.

alonnisos___2_

Ροή ειδήσεων

Advertisement