Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα στη Βούλα – Τρεις τραυματίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από το αιματηρό συμβάν με τρεις τραυματίες στη Βούλα. Το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς και τα μαχαιρώματα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης γύρω στις 23:00 στην οδό Νηρέως.

Από τις καταθέσεις που έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι αρχές διαπιστώνεται ότι ένα άτομο φέρει τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ενώ ένας 19χρονος δέχθηκε σφαίρα στο πόδι, η οποία εκτιμούν ότι είναι από εξοστρακισμό καθώς στο σημείο έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί από 9αρι πιστόλι. Άγνωστη είναι η κατάσταση του τρίτου ταυματία, ο οποίος επίσης δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Πληροφορίες λένε ότι ο 19χρονος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για ξυλοδαρμό και απείθεια. Ο συγκεκριμένος έχει ελληνική ταυτότητα, όμως είναι γεννημένος στην Αλβανία.

voula-1

Στο σημείο των πυροβολισμών εντοπίστηκαν 5 κάλυκες. Αναζητούνται και άλλα άτομα που ενεπλάκησαν στα δύο επεισόδια και αυτό καθώς η αιματηρή συμπλοκή ξεκίνησε από την Αργυρούπολη, οπου σημειώθηκαν τα μαχαιρώματα και κατέληξε στους πυροβολισμούς στη Βούλα.

Βούλα

 

Οι τραυματίες μετέβησαν πεζή στο Ασκληπιείο που ήταν το πλησιέστερο νοσοκομείο και στη συνέχεια διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό που εφημερεύει. Εκεί θα γίνει η ιατρική εκτίμηση και θα κριθεί αν χρειάζονται νοσηλεία ή κάποια επέμβαση.

Βούλα (2)

 

voula-2
voula-3

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Ροή ειδήσεων

Advertisement