Connect with us

Ερασιτεχνικό

Πόσες ακόμα διαμαρτυρίες;

Published

on

Πολλές είναι οι ανακοινώσεις των ομάδων που διαμαρτύρονται για τις «κακές» διαιτησίες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας και σίγουρα πρέπει κάτι να αλλάξει και άμεσα.

Αυτή την φορά η Αναγέννηση Ψαθοπύργου διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Παναγιώτη Καδδά στο εντός έδρας ματς με τον Αρη Πατρών.

Μάλιστα έχει αναρτήσει και ένα βίντεο με πέναλτι που έγινε εντός της περιοχής και κανείς ερωτάται τι άλλο πρέπει να γίνει;

Φυσικά δεν γνωρίζουμε την θέση του ρέφερι αν είχε καθαρό οπτικό πεδίο κτλ όμως πρόκειται για έναν διαιτητή έμπειρο με πολλά παιχνίδια στην πλάτη του και αυτό είναι που πολλές φορές λες η διαιτησία στα χειρότερα της. Μάλιστα μεγάλη ευθύνη έχει και ο πρώτος βοηθός, Σπήλιος Οικονόμου καθώς η φάση γίνεται από την πλευρά του, που επίσης πρόκειται για έναν έμπειρο διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση…

Για πολλοστή φορά φέτος γίναμε δέκτες ενός κακόγουστου διαιτητικού αστείου που δυστυχώς μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι τραγελαφικές αποφάσεις της σημερινής διαιτησίας κόντρα στον ιστορικό Άρη Πατρών δεν μπορούν παρά να μας οδηγήσουν στο να αναρωτηθούμε αν υπάρχει δόλος ή άγνοια…

Ναι κύριοι η ομάδα μας βάσει προγράμματος λογικά θα έπαιζε στα play out αλλά γιατί μας στερείτε το δικαίωμα να παλέψουμε;;

Γιατί να πηγαίνουν οι κόποι και ο ιδρώτας μας στράφι ;;

Σήμερα όπως και σε αρκετά ακόμα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να νικήσουμε… Ή τουλάχιστον να παλέψουμε επί ίσοις όροις!

Μπορεί να σωζόμασταν απευθείας;

Μπορεί να πέφταμε;

Μπορεί να πηγαίναμε play out»;

Ροή ειδήσεων

Advertisement