Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Οικονόμου: Σήμερα ή αύριο τα ψηφοδέλτια – Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν τους πολίτες χαζούς και ανόητους

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου. Όπως είπε είναι ζήτημα ημερών.

Ο κ. Οικονόμου επίσης κλήθηκε να σχολιάσει και την δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου η οποία μεταξύ άλλων είπε ότι μια ενδεχόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα προκύψει από την κυβερνητική προπαγάνδα και την παραπλάνηση των πολιτών.

«Πρώτα απ όλα», είπε, «η θέση αυτή σημαίνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται τους πολίτες ως πολίτες μειωμένης αντίληψης. Θεωρούν ότι οι πολίτες είναι χαζοί και ανόητοι. Ότι κάποιος μπορεί να τους κοροϊδέψει. Δεν καταλαβαίνουν ότι πληρώνουν 35% μειωμένο ΕΝΦΙΑ, ότι οι συνταξιούχοι πήραν αύξηση, ότι τα σύνορα φυλάσσονται. Εμείς δεν θεωρούμε ότι οι πολίτες είναι μειωμένης αντίληψης. Αυτοί που μιλούσαν για πανδημία Μητσοτάκη, για στοκάρισμα εμβολίων μιλούν για fake news; Αυτοί που μιλούσαν για νεκρό παιδί στον Έβρο και πως οι λιμενικοί μας βάζουν ανθρώπους σε βάρκες και τους πνίγουν μιλούν για ψέματα;

Για τον κ. Τσίπρα μιλά η περίοδος της διακυβέρνησής του η καταστροφική περίοδος 2015 – 2019 και σήμερα είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι», τόνισε.

Και συνέχισε: «Ποιες είναι οι διαφορές σε πρόσωπα και πολιτικές; Πού είναι η αυτοκριτική; Αντιθέτως έχει επανέλθει δριμύτερη η γλώσσα του Πολακισμού. Μετά από τα θεατρινίστικα τζαρτζαρίσματα από τα οποία βγήκε νικητής ο κ. Πολάκης ενισχύεται η παρουσία του λόγω και έργω και προσελκύει και υποψηφιότητες αυτής της λογικής και φιλοσοφίας».

Και κατέληξε: «Για μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Επειδή στο πεδίο της πραγματικότητας, της αληθινής ζωής η σύγκριση συντρίβει τον ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει η σύγκριση να γίνει σε ένα εικονικό πολιτικό σύμπαν χτισμένο στα ψέματα. Η πραγματικότητα είναι αμάχητη και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποφύγει την σύγκριση και την κρίση στα πεπραγμένα για την επόμενη ημέρα του τόπου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement