Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

ΛΟΥΞ: «Προϊόν της Χρονιάς» η Πορτοκαλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η λουξ free αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία «Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό» στη φετινή Τελετή Απονομής των βραβείων του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου ομώνυμου θεσμού.

Στο πλαίσιο του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς» η λουξ free αξιολογήθηκε από την Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών της διοργάνωσης και εν συνεχεία εντάχθηκε στην πολύ μεγάλη καταναλωτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον εξειδικευμένο οργανισμό έρευνας αγοράς Circana, σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.200 ατόμων σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, που διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα η διοργάνωση υλοποιείται από τη Direction Βusiness Network.
Το βραβείο παρέλαβε ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ, μαζί με τη Χρύσα Μαρλαφέκα και τον Παναγιώτη Μαρλαφέκα, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, όπου παρευρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και επιχειρηματικά στελέχη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement