Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Ζητά την καταδίκη 4 γιατρών για ανθρωποκτονία από αμέλεια του Σπύρου Μπάθα

Δημοσιεύθηκε

στις

Την καταδίκη 4 γιατρών σε ανθρωποκτονία απο αμέλεια προτείνει ο Εισαγγαλέας, στη δίκη του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου στο Αγρίνιο η οποία γίνεται για το θάνατο του 18χρονου Σπύρου Μπάθα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η οικογένεια του Σπύρου Μπάθα κατηγορεί 21 ιατρούς για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφού θεωρεί ότι από λάθη και παραλήψεις τους έχασε τη ζωή του ο 18χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την 25η Μαΐου 2017 έχοντας τις αισθήσεις του και ενώ οι υγειονομικοί παρουσιάζονταν καθησυχαστικοί προς την οικογένεια, εν τέλη ξεψύχησε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, η εισήγηση της Εισαγγελέως είναι να καταδικαστούν για ανθρωποκτονία από αμέλεια οι τέσσερις από τους 21 ιατρούς που κατηγορούνται.

Πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια της δίκης με τις αγορεύσεις των συνηγόρων, ενώ με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται τις επόμενες ημέρες και η απόφαση του δικαστηρίου για μία από τις υποθέσεις που συγκλόνισε το Αγρίνιο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement