Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξιχνιάστηκε, άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που συνέβη πριν τρεις μέρες, σε βάρος ηλικιωμένης στην Πάτρα.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος μιας ημεδαπής γυναίκας, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, την 5-4-2023 το απόγευμα, η κατηγορούμενη προσέγγισε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην είσοδο της οικίας της και της αφαίρεσε με βία την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (184) ευρώ, έγγραφα και μια τραπεζική κάρτα, ενώ στη συνέχεια η κατηγορούμενη απώθησε την παθούσα με τα χέρια, με αποτέλεσμα η τελευταία να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία της κατηγορούμενης.

Η κακουργηματικού δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της κατηγορούμενης θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement