Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται σήμερα (13:45/ΕΡΤ3) από τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 19η αγωνιστική της Super League 2 με πολλά προβλήματα

 

Πανέτοιμοι για το σημερινό παιχνίδι σίγουρα δεν είναι οι παίκτες της Παναχαϊκής καθώς είναι κουρασμένοι σωματικά από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και ψυχικά. Πλησιάζουν οι εορτές του Πάσχα και κανείς δεν τους έχει ενημερώσει αν θα λάβουν κάποια χρήματα από τα ωφελούμενα.

Όπως και να έχει πάντως σήμερα η κοκκινόμαυρη ομάδα θα αντιμετωπίσει για την 19η αγωνιστική της Super League 2 (13:45) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη σε ένα παιχνίδι φυσικά πολύ δύσκολο καθώς οι γηπεδούχοι αναζητούν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα αγωνιστικά προβλήματα της Παναχαϊκής είναι γνωστά καθώς θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Τριμμάτης και ο τραυματίας Κάρλος.

Από κει και πέρα η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Κολουβούρης, Θεοδωράκης, Σίλβα, Καρακλάιτς Π., Καρακλάιτς Ν., Αλεξόπουλος, Μυτίδης, Κωνσταντακόπουλος, Λιοφάγος, Λινάρδος, Παπαχρονόπουλος, Μπουρλάκης, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Τσιάρας, Χαντί, Ζυγκερίδης, Κοντοχρήστος, Λαρέα και Αντωνιάδης.

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Όπως παίζουμε πάντα»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης προχώρησε στις καθιερωμένες δηλώσεις αναφέροντας το πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι αλλά και το ότι οι κοκκινόμαυροι θα παίξουν το παιχνίδι όπως παίζουν πάντα.

Αναλυτικά δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι ακόμη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό από τη μια είναι καλό, γιατί όταν χάνεις έναν αγώνα σου δίνεται η δυνατότητα, να παίξεις γρήγορα και να διορθώσεις τα λάθη σου. Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, με μια ομάδα πιο υψηλά από εμάς, που είχε εξ αρχής έναν αποκλειστικό και μοναδικό στόχο, την άνοδο. Μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, που εγώ προσωπικά περίμενα να είναι ακόμη πιο υψηλά σε βαθμολογία.

Πολλοί λένε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι αυτό γιατί ο Απόλλωνας Σμύρνης επιστρέφει στη φυσική του έδρα, στη Ριζούπολη, αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Για εμένα είναι φυσιολογικό και πιο καλό να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη φυσική του έδρα, στο γήπεδό τους, γιατί αυτό είναι και το σωστό.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε Παναχαϊκή. Θα παίξουμε το παιχνίδι όπως παίζουμε πάντα. Ερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα δυστυχώς πριν από μόλις δυο μέρες, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και σε όλες τις ομάδες. Δε με φοβίζει αυτό, απλώς μας δίνει περισσότερη δύναμη και ενέργεια να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε μια δυνατή κι έμπειρη ομάδα».

Ο Δραγάτης από τον σύνδεσμο της Αν. Αττικής ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το εκτός έδρας παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Βοηθοί του θα είναι οι Καραλής από την Ηλεία και Διαμαντής από την Λέσβο.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Απόλλων Σμύρνης – Παναχαϊκή (13:45/ΕΡΤ3), Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β (16:00 ΕΡΤ3), Ματσούκας (Αιτ/νιας)

 

ΠΗΡΕ ΕΝΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή μετά από αρκετό καιρό όπου και είχε κατατεθεί το αίτημα ενέκρινε την παράταση της αγωνιστικής περιόδου της Super League 2. Όπως ανακοίνωσε, η δεύτερη κατηγορία θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιουνίου.

ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΣΕΡΟΥΤΙ, ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Μετά τους Χρήστο Γιούση και Θύμιο Αργυρόπουλο, σειρά πήραν χθες οι Μάουρο-Εζεκιέλ Τσερούτι Τζίνερ και Βασίλειος Μουκίδης, οι οποίοι ζητούν τα δεδουλευμένα με το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ να δέχεται την αίτηση του Τσερούτι κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή και να ενεργοποιεί σε βάρος της, την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση σε ποσοστό 50% του ποσού των 17.844,56 ευρώ και δικαστική δαπάνη του ποσού των 300 ευρώ. Επίσης δέχεται αυτή του Μουκίδη κι ενεργοποιεί σε βάρος της τις ποινές σε ποσοστό 50% του ποσού των 13.320,06 ευρώ και δικαστική δαπάνη των 200 ευρώ. Όπερ σημαίνει πως αν δεν τακτοποιήσει τις οφειλές έως τη Μεγάλη Παρασκευή θα έχει -6 βαθμούς στον πίνακα.

 Ιστορική στιγμή

Υποβλήθηκε η μελέτη για την ανάπλαση του γηπέδου στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γ. Μαυρωτά από τον γενικό γραμματέα της ομάδας Άγγελο Ροζή και τον μηχανικό Σπύρο Μαντά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίωνας Ζαΐμης στον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε: «Στηρίξαμε, στηρίζουμε και προχωράμε με σταθερά βήματα ένα εμβληματικό έργο για τον αθλητισμό, την νεολαία και την Πάτρα».

Στην φωτό διακρίνονται από αριστερά ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαϊμης, ο ειδικός γραμματέας της ερασιτεχνικής Άγγελος Ροζής, ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής Άγγελος Ροζής και ο μηχανικός Σπύρος Μαντάς.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement