Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

 ΚΡΙΝΟΣ:Εντυπωσιακή παρουσία στην FOODEXPO 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο την προβολή και προώθηση των προϊόντων της η Αιγιώτικη εταιρεία «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε.» συμμετείχε στην Food Expo Greece στις 18-20 Μαρτίου 2023 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo Athens.

Η «ΚΡΙΝΟΣ» συμμετείχε με ένα σύγχρονο, μοντέρνο και καλαίσθητο περίπτερο με κυρίαρχα χρώματα το μπλε και το λευκό και με χαρακτηριστικό τις εντυπωσιακές καμάρες κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού και των υποψήφιων αγοραστών. Παρουσιάστηκε η πλήρης σειρά του ούζο KEFI που κατέχει εξέχουσα θέση στην εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας. Παράλληλα προβλήθηκαν και οι υπόλοιπες κατηγορίες των προϊόντων της όπως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΡΙΝΟΣ, τα αναψυκτικά ΚΡΙΝΟΣ και η σειρά Premium Mixers ROS SOLIS.
Τα στελέχη της εταιρείας και το τμήμα πωλήσεων υποδέχτηκαν με χαρά κοινό και επαγγελματίες.

Οι πολυάριθμοι επαγγελματίες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό που επισκέφθηκαν το περίπτερο της «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε» είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας, ενώ ενημερώθηκαν για την φιλοσοφία της εταιρείας, την διατήρηση των παραδοσιακών συνταγών, τις διαδικασίες παραγωγής ενώ συζητήθηκαν και νέες προοπτικές συνεργασιών.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την συνολική εικόνα της εταιρείας και από την μακρά ιστορία και παράδοση της οικογένειας Αναστασοπούλου στον χώρο της εμφιάλωσης. Ειδικότερα, την προσοχή τράβηξε η μοντέρνα και σύγχρονη εμφάνιση των προϊόντων, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ποιότητα στις γευστικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν.

Στην σειρά του ούζου KEFI την προσοχή τράβηξε το Ouzo KEFI Blue Series με το ισορροπημένο γευστικό προφίλ του. Το Ouzo KEFI Silver Series κέρδισε το κοινό με την μοντέρνα και μινιμαλιστική συσκευασία του. Στην κατηγορία των αναψυκτικών και των αεριούχων ποτών, το ενδιαφέρον στράφηκε στην υπέροχη και δροσιστική ΚΡΙΝΟΣ Φράουλα που παράγεται με τον φυσικό χυμό από Ελληνικές φράουλες. Τα premium mixers ROS SOLIS εντυπωσίασαν τόσο με την διαφορετική τους εμφάνιση και τοποθέτηση, όσο και με τις γεύσεις Pink Grapefruit Soda, Cucumber n’ Basil Tonic, Bergamot n’ Mandarin Soda, Tonic Water και Ginger Beer.

Η εμφάνιση του Φυσικού Μεταλλικού Νερό ΚΡΙΝΟΣ στην συσκευασία του 1λτ. κέντρισε τους επισκέπτες με την εξαιρετική του σύσταση και την διαφορετική του εικόνα στην φούξια φιάλη του.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement