Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη του Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα στον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη

Published

on

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε την Παρασκευή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και κυρίως τα υψηλά ποσοστά ανεργίας! Ενώ, ιδιαίτερη αναφορά από τον Θεμιστοκλή – Ανδρέα Μπάκα έγινε για τα έργα υποδομής που απαιτούνται στην περιοχή.

Ο περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν δρομολογηθεί, όπως η ανάπλαση της περιοχής της Αγυιάς, η δημιουργία Διοικητηρίου και άλλων υποδομών στο πρώην εργοστάσιο της Χαρτοποιίας Λαδόπουλου, καθώς και η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Ο Θεμιστοκλής – Ανδρέας Μπάκας ενημερώθηκε επίσης για την προβολή της Αχαΐας, καθώς και για τις προωθητικές ενέργειες που έγιναν και κατά την περίοδο της πανδημίας.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ τόνισε ότι ο νομός και κατ’ επέκταση η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πρέπει να αποτελέσει το μήλον της έριδος στο νέο τουριστικό χάρτη που διαμορφώνεται στην παγκόσμια κοινότητα, αναφέροντας ενέργειες που θα μπορούσαν να γίνουν σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ.

Παράλληλα, ο Θεμιστοκλής -Ανδρέας Μπάκας επεσήμανε την ανάγκη να δοθούν κίνητρα σε επενδυτές για τη δημιουργία υπερσύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων στην Αχαΐα, με σκοπό την προσέλκυση τουριστών απ’ όλο τον κόσμο, καθώς και των Αχαιών που κατέφυγαν την περίοδο της κρίσης τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της χώρας, κίνητρα αντίστοιχα των «ψηφιακών νομάδων».
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο διευθυντής του Περιφερειάρχη Γιάννης Μάκκας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement