Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ορθά-κοφτά, διακοπή-Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλυσε την συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Είχε διαρρεύσει εδώ και κάποιες ημέρες ότι ο έμπειρος τεχνικός της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος θα αποχωρήσει από την Παναχαϊκή.

Και όπου υπάρχει καπνός σίγουρα υπάρχει και φωτιά… Το θέμα είναι ότι οι πληροφορίες αυτές ανέφεραν ότι ο ίδιος ο Σούλης Παπαδόπουλος θα παραιτηθεί καθώς δεν υπάρχει κανένας πλέον στόχος στην κοκκινόμαυρη ομάδα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στους κοκκινόμαυρους θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία που είχαν ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε τη χθεσινή τελευταία του προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας της με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τον Σούλη Παπαδόπουλο για τη συνολική παρουσία του στον σύλλογο. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η ομάδα άλλαξε πρόσωπο όχι μόνο αγωνιστικά, καθώς η προσωπικότητα του βοήθησε στο σύνολο τον ποδοσφαιρικό οργανισμό μας και συνέβαλε στα μέγιστα στην κατάκτηση της 1ης θέσης τόσο στον όμιλο της Γ’ Εθνικής όσο και στα μπαράζ.

Η φετινή μέχρι τώρα πορεία, μέσα από αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε, θεωρείται επιτυχημένη. Τον ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία του και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και ό,τι καλύτερο προσωπικά στον ίδιο και στην οικογένειά του».

H ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Όπως διαβάσατε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής για το τέλος του Σούλη Παπαδόπουλου από τον πάγκο της ομάδας θα καταλάβετε αμέσως ότι δεν πρόκειται για παραίτηση του έμπειρου τεχνικού αλλά τον «παραίτησε» η διοίκηση. Μάλιστα εντύπωση μας έκανε ότι πουθενά δεν αναγράφονται όπως οι περισσότερες ανακοινώσεις «διαζυγίων» οι δύο λέξεις: κοινή συναινέσει.

Το θέμα είναι ότι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων ο νέος τεχνικός θα είναι προπονητής ή «κασκαντέρ»;

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Επισημοποιήθηκε χθες ότι το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Ηλιούπολη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη του Πάσχα και όχι την Τετάρτη όπως είχαν αρχικά αναφέρει. Αυτό σημαίνει ότι προφανώς θα αλλάξει και το πρόγραμμα των προπονήσεων των κοκκινόμαυρων και οι μέρες ξεκούρασης λόγω του Πάσχα θα μειωθούν.

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ 3-3

Σκληρή για να πεθάνει…

Σε ένα ματς με ένταση, ενθουσιασμό και ποδοσφαιρικό πάθος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο Καλλιθέα και Κηφισιά μοιράστηκαν βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις 3-3.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω με 1-3, αλλά με γκολ στο 87’ και στο 90+3’ πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Κηφισιά πήγε στους 47 βαθμούς και παραμένει «αμετακίνητη» στην πρώτη θέση του Νότιου ομίλου, ενώ η Καλλιθέα μπορεί να έπεσε στην 3η θέση με 40 βαθμούς, αλλά παραμένει… ζωντανή αφού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Σαντάνα (37’), Ουές (87’) και Ντεμέτριους (93’) ενώ των φιλοξενούμενων οι Κουϊρουκίδης (9’), Πρίτσας (51’) και Τετέι (66’).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement