Connect with us

Ελλάδα

Μπόρις Κλέιμαν: Πέρασε τη νύχτα μόνος στο κελί – Τι υποστηρίζει ο τερματοφύλακας που κατηγορείται για βιασμό

Published

on

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό έπειτα από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο.

Το ανήλικο κορίτσι ισχυρίζεται ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι. Από την άλλη ο Μπόρις Κλέιμαν ισχυρίζεται ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει και περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η μαθήτρια. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι η ανήλικη ήταν αυτή που τον προσέγγισε ερωτικά.

Ο τερματοφύλακας κρατήθηκε χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ, μόνος σε κελί στις γυναικείες πτέρυγες. Σήμερα θα πάρει στα χέρια του τη δικογραφία και το κατηγορητήριο προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Μπόρις Κλέιμαν: Τι συνέβη στο μπαρ του Κολωνακίου

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε γνωστό μπαρ που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Κολωνακίου.

Μία παρέα μαθητών από το Βέλγιο που βρίσκονταν στη χώρα μας στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, διασκέδαζαν στο μαγαζί, όπου ήταν και ο ποδοσφαιριστής με τη δική του παρέα. Κάποια στιγμή, όπως καταγγέλλει η κοπέλα, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής την πλησίασε προκειμένου να την φλερτάρει, κάνοντας αρχικά άσεμνες χειρονομίες, ενώ στη συνέχεια φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Αυτό φαίνεται πως ήταν και η αφορμή για τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο παρέες και ο οποίος συνεχίστηκε στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν έξι προσαγωγές.

Η ανήλικη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του τερματοφύλακα του Βόλου, ο οποίος είναι υπήκοος Ισραήλ.

Στο Ισραήλ, η σύλληψη του Κλέιμαν έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης καθώς ο τερματοφύλακας είναι μέλος της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας. Η σύζυγός του Λίαν ήταν εκεί όταν έμαθε την δυσάρεστη είδηση, μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του Κλέιμαν βρέθηκε και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Τέλος από την ομάδα του Βόλου ο Κλέιμαν

Η σύλληψη του Κλέιμαν προκάλεσε την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τόσο τον τερματοφύλακα όσο και τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος ήταν μαζί του στο μπαρ στο Κολωνάκι.

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αχιλλέας Μπέος: «Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή»

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τοποθετήθηκε για την ποινική δίωξη σε βάρος του τερματοφύλακα της ομάδας, Μπόρις Κλέιμαν και την απόφαση του να διακόψει το συμβόλαιο του, όπως και του Εσκοβάλ.

Όπως τόνισε είναι αμείλικτος με τέτοια θέματα, ενώ παράλληλα ζήτησε από την ελληνική δικαιοσύνη να του επιβάλλει την αυστηρότερη ποινή.

«Όταν με πληροφορήσανε σάστισα για ένα λεπτό δεν ήξερα τι να πω. Είναι πατέρας τριών χαριτωμένων παιδιών και παντρεμένος και για αυτό το κομμάτι βγήκα ακόμη περισσότερο εκτός εαυτού. Το περιστατικό με την κατοχή ουσιών, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην πράξη που έκανε σε ένα κοριτσάκι 15-16 ετών που ήταν σε σχολική εκδρομή. Είναι λυπηρό. Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Έχει παιδιά, πώς μπορεί να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Σε αυτά τα θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή συζήτηση και τέθηκαν μαζί με τον Εσκοβάλ εκτός ομάδας, ο οποίος ήταν στην παρέα του. Είναι ακατανόητο.

Ο Κλέιμαν πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα και ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι δικηγόρο, να φάει και 2-3 χρόνια παραπάνω από μένα…. Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα. Έμαθα ότι έγινε και συμπλοκή με την παρέα της κοπελίτσας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή γιατί είναι και ίνδαλμα για μικρά παιδιά» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Αναφερόμενος στον Εσκοβάλ τόνισε: «Από τη στιγμή που ήταν παρέα θα μπορούσε να το αποτρέψει. Πίνετε μαζί και δεν μπορείς να τον σταματήσεις; Για μένα συμμετέχεις…Δεν θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα, αλλά ούτε τέτοιους ανθρώπους στην πόλη. Μπράβο στο κορίτσι που κατήγγειλε το περιστατικό. Η παρέα του κοριτσιού τον περίμενε έξω από το μαγαζί και έπεσε πολύ ξύλο».

Ροή ειδήσεων

Advertisement