Lifestyle
Νίνο και Ζοζεφίν αγκαλιασμένοι στο Nox μετά τις φήμες για τη σχέση τους
Δημοσιεύθηκε
8 μήνες πρνστις

Mε μια κοινή τους εμφάνιση, ο Νίνο και η Josephine επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Ο τραγουδιστής και η τραγουδίστρια έφτασαν πιασμένοι χέρι – χέρι σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και ανέφεραν πως οι δυο τους είναι full ερωτευμένοι.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», το ζευγάρι επισκέφθηκε το Nox όπου εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή. Ο ένας στο πλευρό του άλλου, έκαναν τα φλας να αστράψουν και τόσο ο Νίνο όσο και η Josephine δεν έδειξαν να ενοχλούνται από την παρουσία των φωτογράφων που κατέγραφαν τις κινήσεις τους.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που προβλήθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα που τους παρακολουθούσαν.
Σχετικά θέματα
«Αν αρνούνταν θα ντρεπόμασταν» λέει το ζευγάρι από το Διδυμότειχο που δώρισε 100.000 ευρώ σε νοσοκομείο
Η σέξι εμφάνιση της Ζόζεφιν που εγκρίνει ο Νίνο – «Εγκρίνει, δεν ζηλεύει καθόλου. Εγώ ζηλεύω λίγο»
Τραγωδία σε γαμήλια τελετή στο Ιράκ: Είμαστε μέσα μας νεκροί, λέει το νεόνυμφο ζευγάρι που επέζησε
Μεγάλη συναυλία με Ζόζεφιν και Ivan Greco- Την Τετάρτη στον πεζόδρομο Ευθυμίου Γάτου στην πλ. Αγίας Λαύρας Αιγίου
Νίνο: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά – Δεν συγκατοικούμε με τη Ζόζεφιν»
Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο για το καλλιτεχνικό ζευγάρι της Πάτρας- Επιτυχία για τη Δήμητρα και τον Πάτρικ