Connect with us

Ελλάδα

Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου

Published

on

Μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου η οποία ήταν και μια από τις τελευταίες συνεργάτιδες του σπουδαίου ηθοποιού Βασίλη Λογοθετίδη.

Η Ντίνα Σταθάτου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών στο χωριό Μακρυώτικα Πυλαρου της Κεφαλλονιάς.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε πως «Σήμερα έφυγε από την ζωή μια από τις τελευταίες ηθοποιούς συνεργάτιδες του σπουδαίου Βασίλη Λογοθετίδη.. Η Ντίνα Σταθάτου, γεννημένη το 1925, στα 98 της έφυγε στο χωριό Μακρυώτικα Πυλαρου της Κεφαλλονιάς ενώ στην βραχύβια πορεία της στο Θέατρο δούλεψε πλάι σε σπουδαίους όπως και με τον Αιμίλιο Βεάκη και οι ρόλοι της στις ταινίες του Λογοθετίδη παραμένουν αξέχαστοι.

Αφησε την καριέρα της για να δημιουργήσει οικογένεια. Κοντά της ήταν ο σύλλογος Ριφόρτσο της Κεφαλλονιάς που πέρυσι την τίμησε με εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτήν. Μας ειδοποίησε ο κύριος Ορέστης Καπάτος υπεύθυνος του Συλλόγου. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ από όλους μας».

aftodioikisi.gr

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement