Ελλάδα
Πρόστιμο 40.500 ευρώ στη γυναίκα που πάτησε εν ψυχρώ το σκυλάκι στην Κρήτη-ΒΙΝΤΕΟ
Δημοσιεύθηκε
5 μήνες πρνστις

Συνελήφθη η 63χρονη αλλοδαπή για εκούσιο τραυματισμό και πρόκληση σωματικών βλαβών σε ζώο συντροφιάς, που έγινε το απόγευμα της Μ.Πέμπτης στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα στην περιοχή των Πατελλών.
Μάλιστα οι αστυνομικοί του Α Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου που χειρίζονται την υπόθεση, της βεβαίωσαν και διοικητικό πρόστιμο ύψους 40.500 ευρώ για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.
Η προανάκριση διενεργείται από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και η συλληφθείσα με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Υπενθυμίζεται ότι η 63χρονη οδηγός πάτησε εν ψυχρώ έναν σκύλο με το αυτοκίνητό της. Ενώ τον είχε δει που βρισκόταν στη μέση του οδοστρώματος αντί να περιμένει να περάσει, πάτησε γκάζι και τον παρέσυρε τραυματίζοντας τον σοβαρά.
Κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων της περιοχής κατέγραψαν τον συμβάν αλλά και τις πινακίδες του οχήματος και γρήγορα οι αστυνομικοί κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν.
Σχετικά θέματα
Το βίντεο του Ανδρέα Τζουραμάνη που προκάλεσε αίσθηση
Πάτρα: Το αιωρούμενο ηχείο που πρέπει να απομακρυνθεί-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Δεν θα συμμετέχει ούτε με βίντεο ο Βλαντιμίρ Πούτιν στη σύνοδο των G20
Κικίλιας: Ακόμη και εκατονταπλασιασμός των προστίμων για τους εμπρηστές
Αντιδράσεις για βίντεο με «γαϊδούρια στη Σαντορίνη φορτωμένα με τσιμεντόλιθους στους 38 βαθμούς»
Γιορτή της σαρδέλας: Μια ξεχωριστή βραδιά από το σπιράλ στην Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας