Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Απειλεί με μηνύσεις ο πατέρας Αντώνιος – Τι αναμένεται να πει στην απολογία του

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο μικροσκόπιο των αρχών συνεχίζει να βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος έπειτα από καταγγελίες και κατά του ιδίου για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Την ώρα που οι αρχές ερευνούν και τα οικονομικά του στοιχεία, ο πατέρας Αντώνιος περιμένει την κλήτευσή του προκειμένου να απολογηθεί, με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον ΣΚΑΪ να κάνουν λόγο ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μέσα στον Απρίλιο.

Ο πατέρας Αντώνιος επιμένει ότι πρόκειται για σκευωρία κι απειλεί με μηνύσεις. Σύμφωνα με τον εκκλησιαστικό συντάκτη, Ανδρέα Καραγιάννη, πέρασε το Πάσχα με φιλικά πρόσωπα, αναμένοντας να δικαστεί, ενώ αφήνει αιχμές κατά της νέας διοίκησης της Κιβωτού του Κόσμου.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 15χρονου που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είπε τα εξής:

«Τώρα θυμήθηκε να καταθέσει μηνύσεις; Μήπως έχει αλλάξει η υπερασπιστική του γραμμή, διότι υπάρχει περίπτωση οι νομικοί του παραστάτες να μην είναι οι ίδιοι; Οι δικηγόροι φταίνε; Πόσους δικηγόρους θα έχει πια; Δεν μπορεί να έχει πάνω από δύο δικηγόρους στην ανάκριση».


Ροή ειδήσεων

Advertisement