Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ληστεία σε αρτοζαχαροπλαστείο στο Ηράκλειο – Συνελήφθησαν η υπάλληλος κι ο σύντροφός της

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για τη ληστεία που σημειώθηκε σε αρτοζαχαροπλαστείο ανήμερα του Πάσχα.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, κατά τις βραδινές ώρες, άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και με την απειλή μαχαιριού, εισήλθε στην επιχείρηση κι αφού ακινητοποίησε την υπάλληλο αφαίρεσε από ερμάριο τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 9.552 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και την αξιοποίηση  βιντεοληπτικού υλικού και λοιπών στοιχείων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε η εμπλοκή του αλλοδαπού ο οποίος, αφού εντοπίσθηκε, υπέδειξε σημείο απόκρυψης αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο  κατασχέθηκε  και εν συνεχεία αποδόθηκε στον Έλληνα ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Επίσης, συνελήφθη η Ελληνίδα υπάλληλος κατηγορούμενη για ψευδή κατάθεση, διότι κατά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς  αναγνώρισε τον αλλοδαπό ως δράστη ανωτέρω πράξεων, αποκρύπτοντας όμως ότι τον γνωρίζει, καθώς διατηρούν προσωπική σχέση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement