Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Auto

Αναβάθμιση για το Lexus LC

Δημοσιεύθηκε

στις

Lexus ξεκίνησε την παραγωγή του LC το 2017 κάνοντας το εντυπωσιακό 2+2 θέσεων μοντέλο της διαθέσιμο κυρίως στην αμερικανική αγορά και κατόπιν το λάνσαρε και σε αυτήν της Γηραιάς Ηπείρου.

Εν έτη 2023 η ιαπωνική εταιρεία επανασχεδίασε μερικώς το αυτοκίνητο κάνοντάς το να δείχνει πιο σπορτίφ και περισσότερο πολυτελές και αναβάθμισε και το επίπεδο εξοπλισμού του. Πλέον το ανανεωμένο LC, όπως και το LC Convertible φέρει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, όσο και στο σύστημα διεύθυνσης για να βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά και η αίσθηση που έχει ο οδηγός.

Επίσης, έχουν τοποθετηθεί νέες πλήμνες και βάσεις κινητήρα που προσφέρουν στο όχημα μεγαλύτερη στιβαρότητα. Επιπλέον, αλλαγές αφορούν τόσο στο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, το οποίο έχει βελτιωθεί αναφορικά με τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του για αμεσότητα αλλαγής σχέσεων και οικονομίας καυσίμου, όσο και στο σύστημα πέδησης για να έχει καλύτερη αίσθηση και να είναι πιο αποτελεσματικό.

Στην έκδοση με τον V6 κινητήρα 3,0 λίτρων και τον ηλεκτροκινητήρα των 179 ίππων (500h), οι μπαταρίες τού υβριδικού συστήματος έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα Αντίστοιχα σε αυτή με τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 5,0 λίτρων, το σύστημα παραμετροποίησης περιλαμβάνει πλέον και την επιλογή «Expert» στην οποία απενεργοποιείται το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης για να επιτρέπει στον οδηγό να απολαμβάνει καλύτερα τα σπορ χαρακτηριστικά του Lexus LC στον δρόμο.

Στο εσωτερικό του, στο ταμπλό έχει τοποθετηθεί μία μεγαλύτερη κεντρική οθόνη (12,3 ιντσών), ενώ στον εξοπλισμό του έχει αναβαθμιστεί το σύστημα «Lexus Safety SystemPlus», έχει προστεθεί ο βοηθός «Hey Lexus», όπως και η ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay.

Τέλος, το αμάξωμα των LC και LC Convertible διατίθεται με επιπλέον δύο νέα χρώματα («Sonic Copper» και «Azure Blue»), ενώ προσφέρονται και νέοι χρωματισμοί για την ταπετσαρία.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement