Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πολιτισμός

Στην Πάτρα η «Ελίζαντεθ» για λίγες παραστάσεις από την Πέμπτη του Πάσχα στο Επίκεντρο+

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά και μουσική Μάνου Αντωνιάδη, το «Elizadeth», η διασκευή του έργου “Βασιλικοί μετά Τρούλου” του Χάρη Ρώμα έρχεται στην Πάτρα, για λίγες παραστάσεις από την Πέμπτη του Πάσχα στο Επίκεντρο +.

Μια θεότρελη κωμωδία και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο πάνω στις σχέσεις των ηθοποιών και των συντελεστών μιας παράστασης και τη ματαιοδοξία, που επικρατεί στον κόσμο του θεάτρου.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Αθήνα 2022.Δύο χρόνια μετά την έκρηξη της υγειονομικής κρίσης, ένας ηθοποιός καλείται να συγκεντρώσει μια ομάδα ανέργων συναδέλφων του, για να τους ανακοινώσει ότι θα ανεβάσουν τη “Μαρία Στιούαρτ” του Σίλερ. Μόνο που πρέπει να τους αποκαλύψει ότι το έργο, θα ανέβει υπό τη μορφή μιούζικαλ και μάλιστα “πειραγμένο”, από μια ατάλαντη παρεμβατική συγγραφέα, που όλοι τους σιχαίνονται, η οποία βρήκε έναν φιλοβασιλικό σύλλογο να τους χρηματοδοτήσει. Θα καταφέρει να τους πείσει να συμμετέχουν στο “τερατούργημα” της και με ποιο τίμημα; Είναι η πανδημία και η ανέχεια αρκετή για να ξεπουληθούν καριέρες, ήθη και αρχές;

Ροή ειδήσεων

Advertisement