Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ για τον εμπρησμό σε δίκυκλα αστυνομικού

Published

on

Προβληματισμός επικρατεί στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας μετά τον εμπρησμό δικύκλων αστυνομικού την ώρα της Ανάστασης, έξω από το πατρικό του σπίτι στην περιοχή του Κάστρου της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο κόσμος βρισκόταν στις εκκλησίες για το «Χριστός Ανέστη» άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τρία δίκυκλα που ανήκουν σε αστυνομικό με τη χρήση εκρηκτικού μηχανισμού. Και τα τρία δίκυκλα τυλίχτηκαν στις φλόγες και κάηκαν ολοσχερώς, ενώ παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στην πρόσοψη του σπιτιού.
Την ώρα του περιστατικού κανείς δεν βρισκόταν στην περιοχή, παρά μόνο σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο μία ηλικιωμένη γειτόνισσα, η οποία ήταν αυτή που ειδοποίησε και την Πυροσβεστική.
Ο αστυνομικός είναι ιδιαίτερα γνωστός, ανήκει στα ΜΑΤ ενώ διαμένει στην περιοχή.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πατρών, η οποία και διερευνά τα αίτια της εμπρηστικής επίθεσης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται να αφορά την επαγγελματική ιδιότητα του αστυνομικού.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως όλα δείχνουν να είναι εύκολη υπόθεση η ανακάλυψη της ταυτότητάς τους, καθώς κανείς δεν είδε κάτι, ενώ δεν υπάρχει και διαθέσιμο υλικό από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement