Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΧΑΪΑΣ: κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν «επαναστατική γυμναστική» πυρπολώντας τα τρία δίκυκλα αστυνομικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση κατά δίκυκλων ιδιοκτησίας αστυνομικού, το βράδυ της Ανάστασης στην Πάτρα. 

Συγκεκριμένα, αναφέρει: “Το βράδυ της Ανάστασης κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν «επαναστατική γυμναστική» πυρπολώντας τρία δίκυκλα ιδιοκτησίας Συναδέλφου μας, αναστατώνοντας μια ολόκληρη γειτονιά. Ενός Αστυνομικού που ανέκαθεν υπηρετεί σε μάχιμες υπηρεσίες, είναι ενεργός συνδικαλιστής και πρότυπο εργαζομένου.
Τέτοιου είδους όμως επιθέσεις δεν στρέφονται απλά εναντίον της περιουσίας ενός εργαζομένου αλλά στρέφονται ενάντια σε ολόκληρη την κοινωνία μας. Και η κοινωνία πρέπει να απαντήσει. Οι Αστυνομικοί της Αχαΐας είναι δεδομένο ότι με το ενδιαφέρον τους και τον επαγγελματισμό τους έχουν κερδίσει το σεβασμό των συμπολιτών τους. Όσο και να προσπαθούν ισχνές παρέες να στοχοποιήσουν κάποιους από αυτούς και μάλιστα χωρίς κανέναν λόγο, θα αποτυγχάνουν παταγωδώς. Θα αποτυγχάνουν γιατί θα βρουν απέναντι τους, τους Πολίτες.

Σε μια Δημοκρατία είναι ακατόρθωτο ακραία στοιχεία να καταφέρουν να περάσουν ιδεολογίες και απόψεις μέσω καταστροφικών ενεργειών.
Η Ένωσή μας καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη και ύπουλη αυτή εμπρηστική επίθεση και περιμένει φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας να πράξουν βροντερά το ίδιο. Ακόμα αναμένουμε τον άμεσο εντοπισμό των δραστών και την παραδειγματική τους τιμωρία από την Δικαιοσύνη.
ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement