Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Ξανά στον τελικό ο Διαγόρας από την άσπρη βούλα!

Published

on

 

Ματς για γερά νεύρα ήταν ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων και τον Άρη Πατρών. Παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (κ.δ. και παρ. 1-1) με τον σύλλογο των Βραχνεΐκων να παίρνει την πρόκριση με σκορ 5-3.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Διαγόρας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 13’ της συνάντησης όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργαντόπουλου και κακό διώξιμο των ερυθρόλευκων ο Γκολφινόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ο Αρης προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε καλές ευκαιρίες με τον Αγγελή στο 30’ και τον Πανάρετο στο 34’.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε γκολ του Νικολακόπουλου (Διαγόρα) στο 44’ ως οφσάιντ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος ο Διαγόρας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Δασουρά πάνω στον Μπαρλά με τον ρέφερι να δίνει επιθετικό φάουλ υπέρ του Άρη.

Στην επανάληψη τόσο ο Διαγόρας όσο και ο Αρης έψαξαν το γκολ με τους ερυθρόλευκους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 69’ όταν μετά από σέντρα του Μενύχτα ο Σπανός με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Θανόπουλο που πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 70’ όμως η ομάδα της πλατείας Ελευθερίας έφερε το παιχνίδι στα ίδια όταν ο Κωστής έκανε την σέντρα με τον Αγγελή με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο Αρης στο 78’ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Μενύχτα και τον Θανόπουλο να πραγματοποιεί νέα μεγάλη απόκρουση και στην επαναφορά ο Κουτρούμπας έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση με τον Διαγόρα να απειλεί στο 98’ με τον Καραμπούλα και στο 99’ με τον Αποστολόπουλο.

Στο 120’ ο Αρης έχασε τεράστια ευκαιρία μετά την σέντρα σουτ του Κωστή και ο Θανόπουλος να αποκρούει σε κόρνερ.

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Γεωργαντόπουλος 1-0

Αγγελής 1-1

Σκούρτας 2-1

Κουτρούμπας 2-2

Θωμάς 3-2

Γράβαλος 3-3

Νικολακόπουλος 4-3

Σπανός 4-3 (απέκρουσε ο Θανόπουλος)

Τζουραμάνης 5-3

Ο Διαγόρας θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον ΑΠΣ Πάτραι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Ανδρούτσος): Θανόπουλος, Λεγάτος, Μπαρλάς (63′ Καφετζής), Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Σταυρόπουλος, Καράμπουλας (100′ Θωμάς), Αποστολόπουλος (116′ Τζουραμάνης), Σκούρτας, Γεωργαντόπουλος, Γκολφινόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος (111′ λ.τ. Καταρτζόπουλος), Δημόπουλος (46′ Μενύχτας), Μεντζελόπουλος (121’ Γράβαλος), Δασουράς, Κουτρούμπας, Αγγελής, Μπούμπαλης, Σπανός, Μητρόπουλος (60′ Οικονομόπουλος / 106′ Νικολόπουλος), Κωστής.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Παπαδόπουλος

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Ροή ειδήσεων

Advertisement