Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Ο ΑΠΣ Πάτραι στον τελικό με ανατροπή (Δείτε φωτό)

Δημοσιεύθηκε

στις

Σπουδαία πρόκριση σημείωσε ο ΑΠΣ Πάτραι καθώς με ολική ανατροπή πέταξε… εκτός την Αναγέννηση Ψαθοπύργου. Το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή ήθελε την πρόκριση και να φτάσει για δεύτερη φορά στον τελικό.

Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου προηγήθηκε στο 44’ της συνάντησης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Αθανασόπουλου κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη ο πορτιέρο της Αναγέννησης Κατσαϊκής αποβλήθηκε στο 47’ αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Το πλεονέκτημα αυτό εκμεταλλεύτηκε το Πάτραι και στο 60’ φέρνει το ματς στα ίσια με τον Σαμπανέι (1-1) σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση με τον Σουγλέρη στο 93’ να γράφει… το 1-2 και τον Ναβρότσκι στο 100’ να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Κατσαίτης, Χριστόπουλος (105′ Καλαμποκάς), Σάχι, Μπουρίκας (105′ Ρήγας), Ντινόπουλος, Πουρνατζής, Αθανασόπουλος (83′ Ντεντόπουλος), Γκολφινόπουλος, Ταγάρας (105′ Παπαδόπουλος), Παπαπέτρος (73′ Βασίλειος), Γαβριήλ (48′ Ντάτσος)

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής): Φωτόπουλος, Β. Γερογιάννης, Θεοφάνης, Γιαννόπουλος (61′ Στανής), Σουγλέρης, Σαμπανει (105′ Γερόπουλος), Παπαγεωργίου (46′ Θ. Βλασόπουλος), Ν. Βλασόπουλος, Σ. Γερογιάννης (79′ Ναβρότσκι), Ζελενίτσας, Μητρόπουλος (46′ Ζέλος)

 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ 


Ροή ειδήσεων

Advertisement