Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευσταθία Γιαννιά: Επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Πρωθυπουργό

Published

on

Επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ., ε.α., Ευσταθία Γιαννιά. 

 

Η κα Γιαννιά αφού ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της να είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Αχαΐας, συζήτησαν με τον Πρωθυπουργό για τα θέματα της Αχαΐας.

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας εστίασε στο θέμα της ανεργίας, επισημαίνοντας την επιτακτική ανάγκη δημιουργίας βιώσιμων θέσεων εργασίας. Μάλιστα, κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για την αξιοποίηση των πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων και ινστιτούτων της περιοχής, ώστε η Πάτρα να καταστεί «πόλος» καινοτομίας συμβάλλοντας καταλυτικά στο brain gain. 

 

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε πως στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την «Πάτρα του 2030» η Νέα Δημοκρατία έχει εντάξει στο χαρτοφυλάκιο 80 και πλέον έργα, για τα οποία θα διατεθούν πόροι που υπερβαίνουν τα 3,7 δισεκατομμύρια ευρώ, με στόχο την αξιοποίηση των μεγάλων πλεονεκτημάτων της Αχαΐας, τη δραστική τόνωση της αναπτυξιακής προοπτικής της και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.  Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων με το πέρας των έργων το τοπικό ΑΕΠ θα έχει αυξηθεί κατά 7,6 δισεκατομμύρια ευρώ, προσθέτοντας χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας με καλύτερες αμοιβές σε σχέση με τις σημερινές.

 

Τέλος, η κα Γιαννιά διαβεβαίωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως αναλαμβάνοντας την ευθύνη που της αναλογεί θα δώσει και προσωπικά έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα

προκειμένου η χώρα μας να έχει αξιόπιστη και ισχυρή κυβέρνηση που θα οδηγήσει τον τόπο μας, σταθερά μπροστά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement