Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Αρετή Αθανασίου διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας, αν και διέγραψε μετά το tweet της»

Δημοσιεύθηκε

στις

ο πρόσωπο που διέρρευσε το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Action24.

«Η ελληνική κοινή γνώμη έχει βγάλει τα συμπεράσματά της για το αν ξέρανε, πώς ξέρανε, τι δεν ξέρανε. Όταν εγώ είπα ότι πιστεύω ότι ο τσίπρας γνώριζε, δεν είχε μιλήσει ο κ. Κούλογλου για να αποκαλύψει ότι δύο χρόνια πριν τον είχε καλέσει ο κ. Παπαδημούλης σε απολογία, ούτε η κ. Τσαπανίδου για να αποκαλύψει ότι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβρη του 2022 το διερευνούσαν με εντολή Τσίπρα, ούτε είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ονομάζεται Αρετή Αθανασίου αυτή που έκανε τη διαρροή του ονόματος της κυρίας καταγγέλλουσας. Το όνομα της κυρίας που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο – επειδή ακούω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποποιείται την ευθύνη – έχει ανακαλυφθεί στο Twitter, αν και το διέγραψε μετά. Άρα αυτή έγραψε κατευθείαν το όνομα της καταγγέλλουσας, είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», είπε συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement