Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Παπαθωμά: «Δεν αμφισβητώ τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος» – Μετά την στήριξη σε Γεωργούλη απειλεί με μηνύσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προανήγγειλε η Θεοφανία Παπαθωμά, μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, στην οποία είχε γράψει με νόημα ότι «αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…»

Σε νέα της ανάρτηση, η ηθοποιός αναφέρει ότι «η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν». Η ίδια ξεκαθάρισε ότι «αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομά μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice».

Αναφερόμενη και πάλι στην υπόθεση, σημείωσε: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο και ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι’ αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κι όχι εμείς. Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής βάσει πληροφοριών», κάνοντας λόγο για λογική σκέψη που εξέφρασε, χωρίς περαιτέρω σκοπό.

papathoma_anartisi

Πετράκος: Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων

Την καταγγελία που έγινε εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και κακοποίηση σχολίασε ο Γρηγόρης Πετράκος, σε ανάρτησή του στα social media.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε – μεταξύ άλλων – ότι «το τεκμήριο της αθωότητας αντικαθιστάται από το βιασμό των metooδων». Στην ανάρτησή του με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και μετά την τοποθέτηση της συζύγου του Θεοφανίας Παπαθωμά, ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρεται στο ανδρικό και το γυναικείο φύλο, τη Δημοκρατία, το διοξείδιο του άνθρακα, τους συμπαντικούς νόμους, καθώς επίσης και την αγάπη για την πατρίδα και τον Θεό.

Ο τραγουδιστής ο οποίος είχε έρθει στην επικαιρότητα κατά την διάρκεια της πανδημίας για τις «θεωρίες» που αναπαρήγαγε στο διαδίκτυο καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να «ταρακουνηθούν» και να «ανασυνταχθούν» για όσα συμβαίνουν διότι «δεν έχουμε πολύ χρόνο».

«Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων» αναφέρει μεταξύ πολλών άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου:

«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας.

-Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

-το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται “ρύπος” και η ελεύθερη μετακίνηση “ενεργειακo αποτύπωμα”.Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.

-το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε “φάσμα” 100 αυτο-προσδιορισμών.
Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

-η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.

-το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται “αντικοινωνική συμπεριφορά” και βιάζεται από την “κοινωνική ευθύνη”. Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

-Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται “νατιβισμός”, η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας “ρατσισμός” και η αγάπη στο Θεό “σκοταδισμός”. Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Ταρακουνηθείτε.

Ανασυνταχθείτε.

Μη συναινείτε».

rigoris-petrakos

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος του Γρηγόρη Πετράκου, Θεοφανία Παπαθωμά, πήρε θέση υπέρ του Αλέξη Γεωργούλη. Η γνωστή ηθοποιός, σύζυγος του… αρχηγού των «ΨΕΚ», τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν θεωρεί τις καταγγελίες της κυρίας Χρονοπούλου αληθινές και ταυτιζόμενη, ουσιαστικά, με αντίστοιχες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που άφησαν υπόνοιες κατά της καταγγέλλουσας.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» έγραψε συγκεκριμένα η Θεοφανία Παπαθωμά (σ.σ. για την οποία έχει παλαιότερα γραφτεί ότι υπήρξε μία εκ των… κατακτήσεων του Αλέξη Γεωργούλη), μην αφήνοντας καμία αμφιβολία για το ποια πλευρά στηρίζει και πιστεύει…

papathoma_anartisi


Ροή ειδήσεων

Advertisement