Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός οδοντίατρος Παναγιώτης Παπαγιαβής-Την Τρίτη η κηδεία του

Δημοσιεύθηκε

στις

Απεβίωσε πριν από λίγη ώρα ο γνωστός οδοντίατρος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Πατρέων και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Παναγιώτης Παπαγιαβής, γιος του αείμνηστου Αχαιού Υφυπουργού στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή και βουλευτή Γιώργου Παπαγιαβή.

Ο Παναγιώτης Παπαγιαβής έδωσε γενναία μάχη με την ασθένειά του τα τελευταία χρόνια. Το βράδυ της Παρασκευής δεν ένοιωσε καλά, η οικογένειά του τον πήγε στο Νοσοκομείο όπου και πριν από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο πλευρό του μέχρι το τέλος ήταν η σύζυγός του Κασσιανή και τα τέσσερά τους παιδιά, ο Γιώργος, η Τιτίνα, η Θάνια και η Αλεξάνδρα – Ισαβέλλα.

Η αναγγελία του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην Πάτρα και στην Αχαΐα καθώς ο εκλιπών άφησε έντονο το αποτύπωμά του στην πατραϊκή κοινωνία για την ενεργό δράση του σε πολλούς τομείς.

Πέραν από την επαγγελματική του διαδρομή ως οδοντίατρος, υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση Α και Β Βαθμού προσφέροντας στα κοινά με προτάσεις και θέσεις, ενώ άφησε την σφραγίδα του και στον Γορτυνιακό Σύνδεσμο Πάτρας στον οποίο είχε διατελέσει ως πρόεδρος.
Παράλληλα είχε ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΠΣ Πάτραι και είχε διατέσει πρόεδρος τη δεκαετία του ’90.

 

Η κηδεία του θα τελεστεί την  Τρίτη 25-4-2023 και ώρα 11 π.μ. από τον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Η ταφή θα γίνει στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών.

Παράκλησις όπως αντί στεφάνων γίνουν καταθέσεις σε ευαγή ιδρύματα.

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement