Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Διεθνή

Σάλος στην Ιταλία με μοντέλο του OnlyFans που έκανε σεξ με ανήλικο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μοντέλο του OnlyFans γύρισε το βίντεο, ανακάλυψε ότι το άτομο ήταν ανήλικο.

Πληθώρα αρνητικών σχολίων δέχτηκε η Michelle Comi, μοντέλο του OnlyFans, όταν έγινε γνωστό ότι άτομο με το οποίο γύρισε ροζ βίντεο ήταν τελικά… ανήλικο.

Ένα από τα κορυφαία αστέρια της Ιταλίας στην πλατφόρμα περιεχομένου για ενήλικες έδωσε στους ακολούθους την ευκαιρία να τραβήξουν ένα ροζ βίντεο μαζί της σε έναν διαγωνισμό.

Ωστόσο, μόλις το μοντέλο γύρισε το βίντεο, ανακάλυψε ότι το άτομο που επέλεξε ήταν στην πραγματικότητα ανήλικο.

Εξηγώντας μέσω του TikTok , η Comi είπε: «Έκανα μια επιλογή και τραβήξαμε το βίντεο. Έπρεπε να διαλέξω έναν άντρα από τους συνδρομητές μου για να κάνω το βίντεο. Μετά από πολλές επιλογές, τον επέλεξα και τον γνώρισα. Όλα πήγαιναν καλά, γυρίσαμε το βίντεο, αλλά δεν τον είχαμε υπογράψει ακόμα τα χαρτιά».

Η ίδια δήλωσε πως δεν συνειδητοποίησε ότι ο θαυμαστής που είχε επιλέξει δεν είχε κλείσει ακόμη τα 18 και «απλώς τον εμπιστεύτηκε» αντί να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν νόμιμα.

«Για προφανείς λόγους το βίντεο δεν μπορεί να διανεμηθεί. Στην πραγματικότητα, δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Και πράγματι ακυρώθηκε. Ήταν δικό μου λάθος, έπρεπε να τον είχα πιέσει να υπογράψει τα πάντα νωρίτερα, αλλά την πρώτη φορά που το έκανα, απλώς τον εμπιστεύτηκα», είπε.

Η σταρ του OnlyFans πρόσθεσε ότι τώρα αναζητούσε κάποιον για να κάνει ένα νέο βίντεο.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να επισημάνουν το λάθος, ενώ άλλοι την υποστήριξαν.

«Μιλάμε για παιδεραστία», έγραψε ο ένας και ένας άλλος, κάνοντας αναφορά στην ηλικία συναίνεσης της Ιταλίας στα 14, ανέφερε πως: «Συναίνεσε, άρα δεν διακινδύνευες με καμία κατηγορία».

www.in.gr

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement