Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Άκρως Συμπαντικό- Αύριο στο Πάνθεον η πολυβραβευμένη μαύρη κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις

Published

on

 

 

Οι Μπέσσυ Μάλφα, Κώστας Καζανάς, Φωτεινή Ντεμίρη, Μιχάλης Μαρκάτης, Τζούλι Τσόλκα και Κωνσταντίνος Μουταφτσής επισκέπτονται την Πάτρα για να πουν κάτι… «άκρως σημαντικό»! Η πολυβραβευμένη και υποψήφια για Lawrence Olivier μαύρη κωμωδία της Charlotte Jones «Άκρως συμπαντικό» έρχεται  αύριο Κυριακή στις 20.00 στο θέατρο Πάνθεον.

Τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη (Οι 12 ένορκοι, Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς, Εκτός Ύλης, Σκύλος με Σπίτι, κα) σε παραγωγή της A PRIORI.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Στη μαύρη κωμωδία (πρωτότυπος τίτλος “Humble Boy”) η οποία παρουσιάζεται σε Πανελλήνια Πρώτη η συγγραφέας Charlotte Jones μέσα από συνεχείς κωμικοτραγικές ανατροπές, καταφέρνει να αποκαλύψει με μοναδικό τρόπο τις δυσκολίες και την περιπλοκότητα, αλλά παράλληλα την αξία και την ομορφιά των ανθρώπινων σχέσεων, καθώς και της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι έξι ήρωες -εκ πρώτης τόσο διαφορετικοί μα στην ουσία τους τόσο όμοιοι- συναντιούνται σ’ έναν ανθισμένο κήπο και εγκλωβίζονται σαν μέλισσες σ’ έναν ιστό αράχνης από τον οποίο πασχίζουν να ελευθερωθούν. Δεν έχουν όμως πολύ χρόνο. Μονάχα… ως το τέλος του καλοκαιριού.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση/Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου

Κοστούμια: Μαντώ Ψυχουντάκη

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Οικονόμου

Κίνηση: Χριστίνα Φωτεινάκη

Σχεδιασμός φωτισμών: Αργύρης Θέος

Βοηθός σκηνοθέτη: Πάμελα Οικονομάκη

Make-up artist: Ράνια Γιαννάκη

Creative Agency: Grid Fox

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Παραγωγή: A PRIORI www.a-priori.gr

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά), Κώστας Καζανάς, Μπέσσυ Μάλφα, Μιχάλης Μαρκάτης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Φωτεινή Ντεμίρη, Τζούλι Τσόλκα

Εισιτήρια: 18€ Ζώνη Α / 15€ Ζώνη Β

Προπώληση: www.viva.gr,  PUBLIC, «Πάνθεον» (διάθεση εισιτηρίων από 17/04 & τηλ. κρατήσεις στο 2610325778).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement