Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στις 3 το μεσημέρι η κηδεία της Ελένης Γκότση – Θεοδωροπούλου- «Έφυγε» μια γυναίκα της προσφοράς

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια γυναίκα που σ’ όλη της τη ζωή προσέφερε από κάθε μετερίζι με ανιδιοτέλεια αποτελώντας πρότυπο εθελοντή, η Ελένη Γκότση – Θεοδωροπούλου, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Η Ελένη Γκότση με καταγωγή από το Καλούσι Αχαΐας υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς και πορεύτηκε στη ζωή της με αξίες.

Υπήρξε δυναμική και γενναία γυναίκα, η οποία πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος της ζωής της. Έδωσε πολύμηνη μάχη με σοβαρή ασθένεια και χθες το απόγευμα αναχώρησε για το τελευταίο της ταξίδι, μέσα στην «αγκαλιά» της οικογένειάς της.

Με τον σύζυγό της Χρήστο Θεοδωρόπουλο (γνωστό επαγγελματία – ιδιοκτήτη  συνεργείου αυτοκινήτων στην οδό Καλαβρύτων 42) δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια και απέκτησαν δύο παιδιά, την Διονυσία που ζει στην Πάτρα και τον Ασημάκη που ζει στην Ολλανδία.

Η εκλιπούσα αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και παράλληλα προσέφερε τις υπηρεσίες της έχοντας ενεργό δράση επί 35 σειρά γενική γραμματέας του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλουσιωτών “Αγ. Γεώργιος”. Παράλληλα, ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, είχε διατελέσει μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαρρών ενώ υπήρξε μέλος της ομάδας εθελοντών «Έψιλον» του Δήμου Πατρέων. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και δραστήρια και έχαιρε εκτιμήσεως και σεβασμού.

Η οικογένειά της, συγγενείς και γνωστοί θα της πουν το «τελευταίο αντίο» σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών και η ταφή της θα γίνει στην γενέτειρά της στο Καλούσι.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της Ελένης Θεοδωροπούλου-Γκότση, μέλους του Συλλόγου και πρώην Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

1) Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

2) Να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στους οικείους της και να εκφράσει ειλικρινή συλλυπητήρια.

3) Να καταθέσει στη μνήμη της στεφάνι.

4) Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και ν’ αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement