Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αρχαία Ολυμπία: Εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του νεκρός

Published

on

Στη θλίψη είναι βυθισμένη από χθες το απόγευμα η τοπική κοινωνία Κούμανι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας λόγω της αναπάντεχης απώλειας του συμπολίτη τους Κωνσταντίνου Γκουντάνη σε ηλικία 73 ετών, με τον άτυχο άνδρα να εντοπίζεται σε κεντρικό σημείο του χωριού από συμπολίτες του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 73χρονος άνδρας έγινε αντιληπτός δίχως τις αισθήσεις του από συμπολίτη του σε κεντρικό σημείο της περιοχής κοντά στην εκκλησία και άμεσα κλήθηκαν οι αρχές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες του επιχείρησαν με κάθε δυνατό τρόπο να τον επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό μιας και ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Επί τόπου βρέθηκαν και αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας που διενεργούν και την προανάκριση του συμβάντος, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν πως ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια και πιο συγκεκριμένα σε ανακοπή, με τον ίδιο μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες να αντιμετωπίζει κάποια χρόνια προβλήματα.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Φαίνεται πως ο 73χρονος την ώρα που οδηγούσε υπέστη ανακοπή, με αποτέλεσμα την απώλεια ελέγχου του οχήματος και τη σύγκρουσή του με κράσπεδο από το οποίο προκλήθηκαν μονάχα υλικές ζημιές.

Η είδηση της απώλειάς του έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και κοινωνικός χαρακτήρας, εξαίρετος οικογενειάρχης μιας και με τη σύζυγό του είχε καταφέρει να αποκτήσει συνολικά επτά παιδιά, εκ των οποίων τα πέντε ζουν με τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει σε Αθήνα, Καλαμάτα και Πύργο και τα άλλα δύο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ζουν στο Κούμανι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement