Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας: «Η 21η του Μάη θα είναι μια λαμπρή νίκη του λαού μας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Για την προκήρυξη των εκλογών, στις 21 Μαϊου, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας δήλωσε:

«Τα διλήμματα της κάλπης, της 21ης Μάϊου, είναι πολύ καθαρά: Δικαιοσύνη ή αδικία; Εντιμότητα ή διαφθορά; Αλήθεια ή συγκάλυψη; Κι εν τέλει, πολιτική αλλαγή ή Μητσοτάκης;

Είναι προφανές ότι ο ελληνικός λαός θέλει, ποθεί να αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητά του, η ζωή του.
Στην κατεύθυνση αυτή, οι νέες και οι νέοι πλέον θα αποτελέσουν τον σημαντικότερο κριτή όλων των πολιτικών που ασκήθηκαν ή θα ασκηθούν, καθώς έφτασε η ώρα να πάρουν στα χέρια το μέλλον τους και να επιλέξουν την επομένη ημέρα, με πρόσωπα της επιλογής τους.
Ακολουθώντας τη λαϊκή βούληση, πορευόμαστε στις εκλογές με επιχειρήματα, με σχέδιο και με ένα κοστολογημένο, τεκμηριωμένο, πρόγραμμα. Θέλουμε και μπορούμε με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα να κάνουμε πράξη την πολυπόθητη, μεγάλη, πολιτική αλλαγή και πολιτική αναγέννηση. Και αυτή θα επέλθει.
Επομένως, η 21η του Μάη θα είναι μια λαμπρή νίκη του λαού μας, που θα νικήσει το σκοτάδι της αδικίας και θα φέρει το φως της Δικαιοσύνης. Όλες και όλοι μαζί, σχεδιάζουμε και κερδίζουμε ξανά το μέλλον μας!»

Ροή ειδήσεων

Advertisement