Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συγκίνηση για την πρόωρη απώλεια της γλυκιάς Έλενας Μητροπούλου – Μιχαλοπούλου σε ηλικία 41 ετών

Πάλεψε μέχρι τέλους με σθένος και γενναιότητα

Published

on

 

 

Ανήμερα της εορτής της Παναγίας της Βοηθείας άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από γενναία μάχη, που έδωσε με την ασθένειά της η Έλενα Μητροπούλου- Μιχαλοπούλου.

Η 41χρονη σύζυγος και μητέρα ενός γιος έμελλε να «φύγει» νωρίς για την αιωνιότητα, έχοντας δώσει για έναν ολόκληρο χρόνο μια μάχη με σθένος ψυχής.

Το χαμόγελό της έσβησε χθες τα ξημερώματα «παγώνοντας» την οικογένειά της και όλους όσοι τη γνώριζαν.

Η Έλενα Δ. Μητροπούλου ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, μια δυναμική και γεμάτη ζωντάνια γυναίκα, αφοσιωμένη στην οικογένειά της, αξιολάτρευτη σύζυγος και μητέρα.

Υπήρξε μια γυναίκα με ευγένεια και ζεστασιά, με αρχές και αξίες, αναφέρουν όσοι την γνώριζαν και όπως αναφέρουν θα την θυμούνται για πάντα για το γλυκό της χαμόγελο.

Η Έλενα Μητροπούλου είχε εργαστεί για λίγα χρόνια στο ιατρείο της δερματολόγου κα Αλαχιώτη έχοντας γνώσεις νοσηλευτικής, ενώ παλιότερα προσέφερε τις γνώσεις και την τρυφερότητά της σε ασθενείς που νοσηλεύονταν στο κρεβάτι του πόνου ως αποκλειστική νοσηλεύτρια στο ΠΓΝΠ.

Τεράστια η απώλειά της για τον σύζυγό της Δημήτρη Μιχαλόπουλο (υπάλληλο στο βιβλιοπωλείο Μαντά στην οδό Κανακάρη) και τον 4,5ετών γιο τους Κωνσταντίνο, στους χαροκαμένους γονείς της Δημήτριο και Αγαθή Μητροπούλου, στα αδέλφια της, σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι ήλπιζαν να βγει νικήτρια από την σκληρή δοκιμασία.

Οι δικοί της άνθρωποι θα την αποχαιρετίσουν με πόνο ψυχής αύριο στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ροϊτίκων, ενώ θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία στο Νεκροταφείο Αγίου Νικολάου Περιστέρας, στον τόπο καταγωγής της που τόσο αγαπούσε, όπου θα αναπαύεται αιώνια.

Η οικογένειά της παρακαλεί όπως αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Ιερό Ναό.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement