Connect with us

Ερασιτεχνικό

PLAY OFF- Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Προβάδισμα με ανατροπή ο Πανμοβριακός, το πάνω χέρι… η Θύελλα (1-1) στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο

Published

on

 

Ο Πανμοβριακός Ριόλου σημείωσε μεγάλη νίκη με ανατροπή στον πρώτο ημιτελικό των μπαράζ καθώς επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Αρη Πατρών.

Η ομάδα του Αρη προηγήθηκε στο 35’ με γκολ του Σπανού όμως στο 45’ ο Ρουμπάτος έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Στο 60’ ο Αρης Πατρών έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής τους Κουτρούμπα με τον Πανμοβριακό να εκμεταλλεύεται τον παίκτη παραπάνω και σημειώνει το 2-1 στο 79’ με τον M. Παναγιωτόπουλο το οποίο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Στο άλλο παιχνίδι η Θύελλα Πατρών με την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Παναιγιάλειο πήρε σημαντικό προβάδισμα προς τον τελικό. Οι γηπεδούχοι στο 26΄ προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ που σημείωσε ο  Γκάτσης (1-0). Η Θύελλα όμως αντέδρασε και στο 31΄ με τον συνήθης ύποπτο Σκεπετάρη έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) όπου και ήταν το τελικό σκορ του πρώτου ημιτελικού.

Να σημειωθεί ότι ο Παναιγιάλειος 83’ της συνάντησης «φωνάζει» για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κατριβέση στον Γκάτση με τον διαιτητή Παναγιώτη Καδδά να συνεχίζει την αναμέτρηση.

Να σημειωθεί ότι πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ αλλά οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες (Θύελλα Π. – Αρης Π.) στον όμιλο τους ευνοούνται σε περίπτωση ισοπαλίας στα συνολικά γκολ.

Δηλαδή ο Αρης Πατρών στο δεύτερο παιχνίδι αν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ παίρνει την πρόκριση ενώ η Θύελλα αν φέρει ακόμα και ισοπαλία τότε θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό των μπαράζ ανόδου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement