Connect with us

Παναχαϊκή

Οικονομική «ανάσα» για Παναχαϊκή κι άλλες 23 ΠΑΕ

Published

on

 

Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση του προέδρου της Σούπερ Λιγκ 2 Πέτρου Μαρτσούκου και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς ύστερα από συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του δεύτερου βγήκε «λευκός καπνός». Κι αυτό γιατί αποφασίστηκε και συνάμα συμφωνήθηκε να λάβουν οι ΠΑΕ ποσό που ανέρχεται σε 2.542.000 ευρώ (105.916,67€ για κάθε μία).

Το ποσό αυτό δικαιούνται να το λάβουν οι 23 ομάδες (εξαιρούνται οι Β΄ και οι Απόλλων Λάρισας και Ηρόδοτος), ανάμεσά τους και η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οπότε θα είναι για την κοκκινόμαυρη ομάδα οικονομική «ανάσα», καθώς θα τακτοποιηθούν αρκετές εκκρεμότητες. Τώρα, σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες πληρωμής αυτές θα ξεκινήσουν από τις 8 Μαΐου ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για τις ομάδες που θα λάβουν άμεσα τα χρήματα και ποιες ομάδες θα περιμένουν να παρακρατηθεί το μερίδιο εξαιτίας εμπλοκής σε αναφορές της Sportradar. Εκτός φυσικά του, οικονομικού, συμφωνήθηκε ότι από τη σεζόν 2024/25 οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας θα είναι 20.

Συγκεκριμένα την επόμενη σεζόν θα υποβιβαστούν 10 ομάδες και θα ανεβούν τέσσερις από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ωστόσο, συζητήθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ οι αιτήσεις ενεργοποίησης ποινών των Ιωσήφ Λαμπρόπουλου, Τζέιμς Σταμόπουλου, Δημήτρη Ανάκογλου, Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη και Θύμιου Αργυρόπουλου κατά της Παναχαϊκής με την ΠΑΕ να τακτοποιεί εν ευθέτω χρόνο τις εκκρεμότητες.

ΣΤΙΣ 3/5 ΠΑΕΙ ΣΤΟ «ΕΛ ΠΑΣΟ»

Στο μεταξύ, στις 3 Μαΐου θα διεξαχθεί η 23η αγωνιστική της Super League 2 με την Παναχαϊκή να φιλοξενείται (14:45) στο «Γρ. Λαμπράκης» από την Athens Kallithea. Τα άλλα παιχνίδια, που θα γίνουν την ίδια αγωνιστική μέρα είναι τα εξής: (3/5, 14:45): Π. Σαλπέας, Προοδευτική-Ολυμπιακός Β. Ηλιούπολης, Ηλιούπολη-Καλαμάτα. Στ. Μαυροθαλασσίτης, Αιγάλεω-Επισκοπή. Σ. Γιαλαμπίδης, ΠΑΟ Ρουφ-Χανιά. (4/5, 14:45): Ι. Ζηρίνης, Κηφισιά-ΑΕΚ Β. Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement