Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

DUR: Λανσάρει νέα collection

Δημοσιεύθηκε

στις

Η DUR παρουσιάζει τη νέα συλλογή “HORIZONS” Spring Summer ’23, όπου η άνοιξη «φοριέται» και δηλώνει την εξερεύνηση, τις απεριόριστες δυνατότητες και την τολμηρή της ταυτότητα, απελευθερώνοντας την χρωματική παλέτα από κάθε στερεότυπο ή δεδομένο.

Οι έντονοι χρωματισμοί γίνονται μια άκρως αντρική υπόθεση και βρίσκουν τη θέση τους σε must have ενδύματα της φετινής σεζόν. Για αυτό και το παιχνίδι των χρωμάτων παίρνει πολλές και διαφορετικές μορφές στη συλλογή SS’23 της DUR, με colorful παντελόνια ή βερμούδες που εκφράζουν τα vibes της πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου.
Τα υφάσματα που προέρχονται από τους περίφημους Αυστριακούς Μύλους Getzner Textil. Δίπλα στους κλασικούς γιακάδες παίζει ψηλά και το cool style που ορίζει ο γιακάς τύπου mao, ιδανικός συνδυασμός με ένα λινό άνετο παντελόνι για ένα smart casual ύφος που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός. Αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής, το κλασικό μονόχρωμο Pima cotton polo shirt που πρωταγωνιστεί στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις. Ένα κομμάτι, που πρώτη η DUR λανσάρισε τη δεκαετία του ’80 και από τότε παραμένει εμβληματικό για κάθε ανδρική εμφάνιση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement