Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γαλλία: Θύμα ληστείας Ελληνίδα αεροσυνοδός – Την μαχαίρωσαν στον λαιμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία η νυχτερινή έξοδος μιας Ελληνίδας αεροσυνοδού στη Γαλλία, την περασμένη βδομάδα.

Η νεαρή αεροσυνοδός βρισκόταν για μερικές μέρες στην πόλη Λιλ η οποία βρίσκεται στη βόρεια Γαλλία προκειμένου να εξυπηρετήσει πτήσεις τσάρτερ με προορισμό την Ελλάδα. Μαζί της ήταν και ο φίλος της ενώ αμφότεροι διέμεναν στο ξενοδοχείο που της είχε κλείσει η εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Το ζευγάρι, εκείνο το βράδυ, βγήκε για να διασκεδάσει και να πάρει μια γεύση από την έντονη νυχτερινή ζωή της γαλλικής πόλης με τον μεγάλο φοιτητικό πληθυσμό και τα κομψά καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι την ώρα που αποφάσισαν να επιστρέψουν πίσω στο ξενοδοχείο καθώς το επόμενο μεσημέρι η αεροσυνοδός θα πετούσε για Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι επέστρεψε ξημερώματα στο ξενοδοχείο, γύρω στις 03.00. Μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το κτίριο, δυο νεαροί πλησίασαν την αεροσυνοδό με σκοπό να την ληστέψουν. Είχαν βάλει στο μάτι, την τσάντα της, την οποία και προσπάθησαν να αποσπάσουν τραβώντας την. Η κοπέλα αντιστάθηκε όπως το ίδιο έκανε και ο φίλος της ο οποίος προσπάθησε να την προστατέψει μπαίνοντας στη μέση.

Όμως εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ξαφνικά ένας άλλος άνδρας, μεγαλύτερης ηλικίας, κραδαίνοντας μαχαίρι. Κινήθηκε απειλητικά κατά της αεροσυνοδού και αφού πρώτα χτύπησε και απώθησε τον φίλο της, την μαχαίρωσε χωρίς κανένα δισταγμό στον λαιμό, πήρε την τσάντα της και μαζί με τους άλλους δύο δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο φίλος της κοπέλας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και η νεαρή αεροσυνοδός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της γαλλικής πόλης όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε ράμματα. Άμεση ήταν κι η ανταπόκριση των υπευθύνων της αεροπορικής εταιρίας στην οποία εργάζεται, οι οποίοι φρόντισαν για τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement